“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 19 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Την επιστροφή των διεθνών αλλά και την εκτίμηση της κατάστασης των τραυματιών αναμένει με αδημονία ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός τεχνικός, που περιμένει, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι του στις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, να μάθει αν θα υπάρχει ή όχι πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, έχει στραμμένη την προσοχή του στους παίκτες που αυτή τη στιγμή απουσιάζουν από το πρόγραμμα, θέλοντας να δει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει σαν να υπήρχε αγωνιστική υποχρέωση στο τέλος της εβδομάδας. Ο Γκατούζο περιμένει την επιστροφή των δύο Γεωργιανών, Λόρια και Μερεμπασβίλι, καθώς ακόμη και άμεσα να επιστρέψει ο Τζορτζ από την Κόστα Ρίκα δεν θα υπολογίζεται σε περίπτωση που γίνει η αγωνιστική, καθώς είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα η προσοχή των ανθρώπων του ΟΦΗ εστιάζεται στις περιπτώσεις των τραυματιών Περογαμθράκη, Μεϊτέ και Κάλαϊτζιτς, αν και για τον τελευταίο δεν υπάρχουν ελπίδες ετοιμότητας τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον. Για τους άλλους δύο η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, αν και από ό,τι φαίνεται πιο κοντά στην πιθανότητα ετοιμότητας βρίσκεται ο Αφρικανός αμυντικός παρά ο Έλληνας επιθετικός. Τέλος, μπροστά στο ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής και καθώς οι Ηρακλειώτες δεν θέλουν να μείνει η ομάδα για μία ακόμη αγωνιστική χωρίς παιχνίδι, αναζητείται αντίπαλος για φιλικό και ακούστηκε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Πλατανιά για να γίνει ένα ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Goal

O Κάρλος Μιλιάζες δεν έκρυψε ότι όνειρο του είναι η κλήση του στην εθνική Πορτογαλίας και σύμμαχο του αποτελεί ο Φερνάντο Σάντος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. «Γιατί όχι; Την προηγούμενη σεζόν ήμουν ένας από τους καλύτερους μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Πορτογαλία έχει έναν προπονητή που εργαζόταν στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι που αγωνίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο, χρειάζονται μόνο μια ευκαιρία». Επίσης αναφέρθηκε και στον Τζεναρο Γκατούζο λέγοντας: «Τα πράγματα για εμένα πάνε πολύ καλά. Μιλάω συχνά με τον κύριο Γκατούζο που με συμβουλεύει αρκετά. Οπως ήταν ως παίκτης, έτσι και τώρα ως προπονητής θέλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Οι προπονήσεις που κάνει είναι πολύ σοβαρές. Μου θυμίζει αρκετά τον Σα Πίντο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook