“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 20 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Χωρίς τους Κουτσιανικούλη. Μεϊτέ που ένιωσαν χθες ενοχλήσεις στους αστραγάλους τους και τον Κάλαϊτζιτς. ο οποίος έχει πάει στη Σερβία και συνεχίζει εκεί την αποθεραπεία του. εξελίσσεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν υπολογίζει γι’ αυτό το παιχνίδι ούτε τον Μάιρον Τζορτζ. ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην Ξάνθη. Αντίθετα, θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Μηανούση. Ο Λαρισαίος μέσος τιμωρήθηκε, τελικά, με μία αγωνιστική για τη φράση που ξεστόμισε στον διαιτητή στον αγώνα με τον Πανθρακικό.
Εξέτισε. επομένως, την ποινή του στο ματς που ακολούθησε, στα Πηγάδια. Το ματς με την Κέρκυρα οι άνθρωποι το βλέπουν ως ευκαιρία για να βελτιωθεί κάπως το κλίμα μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Ξάνθη, τότε που ο Τζενάρο Γκατούζο τα έβαλε με τον Μίρνες Σίσιτς. αλλά και τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο.

ΦΩΣ

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με τη διεξαγωγή της αγωνιστικής, όμως στον ΟΦΗ η λογική της μέχρι τώρα προετοιμασίας είναι αυτή που θέλει την ομάδα να υποδέχεται, κανονικά, την Κέρκυρα. ΓΓ αυτό και ο Γκατούζο περιμένει με αγωνία την άφιξη των δύο Γεωργιανών, Λόρια και Μερεμπασβίλι, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα της χώρας τους και πιθανώς από σήμερα θα είναι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Η αναφορά των δύο και όχι του τρίτου της παρέας των διεθνών, του Κοσταρικανού Τζορτζ, δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο πέρα από το γεγονός ότι, ούτως ή άλλως, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται, αν υπάρξει αγωνιστική υποχρέωση, καθώς θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Το καινούργιο πρόβλημα για τους ανθρώπους του ΟΦΗ έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Κουτσιανικούλη στον αστράγαλο και τις αμφιβολίες που δημιουργούνται για το κατά πόσο θα καταφέρει να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Γκατούζο, αν τελικά γίνει το ματς. Τα ίδια ισχύουν και για τον Μέϊτέ που επίσης ακολουθεί θεραπεία, έχοντας ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο με τον Κουτσιανικούλη. Ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του Τους δύο τραυματίες Περογαμβράκη (έχει ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά ενδεχόμενη συμμετοχή του θα είναι ρίσκο, καθώς θα υπάρχει ο κίνδυνος μεγαλύτερης επιβάρυνσης) και Κάλαϊτζίτς.

Goal

Πρόβλημα έχει προκύψει στον ΟΦΗ με τους Κουτσιανικούλη και Μεϊτέ. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον αστράγαλο, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση, και αν η αναμέτρηση με την Κέρκυρα διεξαχθεί την Κυριακή η συμμετοχή τους θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Να σημειωθεί πως ήδη εκτός πλάνων βρίσκονται οι Κάλαϊτζιτς και Περογαμβράκης, με τον Τζενάρο Γκατούζο να βλέπει το ρόστερ των «μελανόλευκων» να έχει συρρικνωθεί σημαντικά μετά και τις αποχωρήσεις των Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη και Σίσιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook