“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Κυριακή 23 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 23 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής και να επιστρέψουν στην ενεργό δράση έχοντας υποστεί τις μικρότερες δυνατές αγωνιστικές απώλειες θα έχουν κάποιοι παίκτες του ΟΦΗ που ταλαίπωρουνται από προβλήματα τραυματισμών και στην περίπτωση που γινόταν το ματς με την Κέρκυρα θα ήταν εκτός πλάνων του Τζενάρο Γκατούζο. Στην τετράδα που απασχολεί το ιατρικό τιμ είναι οι Κουτσιανικούλης, Μεϊτέ, Περογαμβράκης, Κανείς τους πάντως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο προγραμματισμένο για σήμερα (1.00 μ.μ.) φιλικό με τα Χανιά, στο οποίο ο Γκατούζο θα έχει την ευκαιρία να δει τους να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων. Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε να γίνει ένα τέτοιο παιχνίδι, αφού θεωρεί πολύ μεγάλο το διάστημα των τριών εβδομάδων (τόσο θα έχει ανάμεσα στην προηγούμενη υποχρέωση του ΟΦΗ και την επόμενη Κυριακή αν γίνει πρωτάθλημα) και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να μείνουν οι παίκτες χωρίς έστω φιλικό ματς στο ενδιάμεσο.

Sportday

Ευκαιρία για λίγη αγωνιστική δράση σήμερα για τους παίκτες του ΟΦΗ. καθώς στις 13:00 θα υποδεχτούν τον Α.Ο. Χανιά στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο». Κυρίως, ευκαιρία για τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και τον Αλέξη Περογαμβράκη. που προέρχονται από τραυματισμούς και αναμένεται ο Τζενάρο Γκατούζο να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παο(νίδι. Ο Ιταλός προπονητής θα βάλει και αρκετούς παίκτες που στο πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσία στην ενδεκάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook