“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 25 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 25 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου.

Goal

Τρομερά παράπονα από την παρουσία των βασικών στο φιλικό με τα Χανιά είχε ο Τζενάρο Γκατούζο. Μάλιστα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ιταλός έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του, ωστόσο η εικόνα της ομάδας του δεν άλλαξε ούτε στη συνέχεια.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός των Κρητικών για πρώτη φορα στη φετινή σεζόν παρέταξε την ομάδα του με το 4-3-3 και επιθετική τριάδα τους Μερεμπασβίλι, Πετρόπουλο, Αρτόλα, αλλά αυτό δεν απέδωσε. Από κει και πέρα εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Περογαμβράκης, Μεΐτέ, Κουτσιανικούλης και Κάλαιτζιτς.
Πέραν του Σέρβου, ο οποίος είναι δεδομένα νοκ άουτ, οι υπόλοιποι πιθανότατα θα βρίσκονται στην αποστολή γιατο ματς στους «Ζωσιμάδε5».

Sportday

Mε μεγάλη ανακούφιση έγινε δεκτή από τους ανθρώπους του ΟΦΗ η χθεσινή απόφαση της Σούπερ Λίγκας να δοθεί παράταση έως τις β Ιανουαρίου στην κρητική ΠΑΕ προκειμένου ν’ αποσυρθεί από την προσωρινή διαταγή που έχει εκδοθεί» βάσει της οποίας έχει το δικαίωμα να «παγώσει» τις πληρωμές σε τρίτους -σχετιζόμενους με το ποδόσφαιρο-, ωσότου εκδικαστεί η αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Σύμφωνα με όσα διέρρεαν από τον ΟΦΗ χθες μετά από αυτή την απόφαση τους φεύγει ο βραχνάς της απειλής αποβολής από το πρωτάθλημα. Οπως εξηγούσαν, μέσα στο 40ήμερο που ακολουθεί, πρόκειται να εκδικαστεί η αίτηση για να υπαχθεί στο «99». Αν απορριφθεί, αυτοδίκαια παύει η ισχύ της συγκεκριμένης προσωρινής διαταγής. Από την άλλη. εάν γίνει δεκτή η αίτηση και ανεξάρτητα από τι υποστηρίζουν γι’ αυτό το ενδεχόμενο οι διοικούντες τον ΟΦΗ, θα δούμε πώς θ’ αντιδράσουν οι αθλητικές αρχές όταν έρθει -αν έρθει ποτέαυτή η στιγμή. Πάντως και σ’ αυτή την περίπτωση δεν μπορούν ν’ απειλήσουν με αποβολή την ηρακλειώτικη ΠΑΕ τουλάχιστον μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Με λίγα λόγια, η διοίκηση του Μάνθου Πουλινάκη κέρδισε πολύτιμο χρόνο.

Live Sport

Πολλές από τις σκέψεις του για το πως σκέφτεται να παρατάξει τον ΟΦΗ ενόψει της επανέναρξηε του πρωταθλήματο5 φανέρωσε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι κόντρα στα Χανιά ο προπονητής του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός τεχνικός, εκτόε από το ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ-20 δοκίμασε και το 4-3-3, ένα σύστημα το οποίο είναι πολύ πιθανό να το επιλέξει και για τα επίσημα παιχνίδια. Στα προηγούμενα ματς που ο «Ρίνο» άφησε στην άκρη το 3-5-2, είδαμε τον ΟΦΗ να παρατάσσεται με 4-4-2, 4-1-4-1. Αυτή τη φορά ο Γκατούζο επέλεξε για τα άκρα της επίθεσης τους Μερεμπασβίλι και Αρτόλα, τον Αντώνη Πετρόπουλο στην κορυφή, ενώ την τριάδα στη μεσαία γραμμή αποτελούσαν οι Μακρής, Μπανούσης και Ραζάκ. Σίγουρα οι έντεκα που ξεκίνησαν στο φιλικό με τον A O. Χανιά δείχνουν και τις σκέψεις του Ιταλού ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματοε οπότε μένει να δούμε αν ο Γκατούζο θα το κάνει και στην πράξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook