«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 29 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 29 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: Χωρίς Απόνιο, Μεϊτέ…
Οριστικοποιήθηκε η απουσία των Απόνιο-Μεϊτέ από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και οι δύο δεν μπόρεσαν ούτε χθες να γυμναστούν. Η απουσία του Ισπανού μέσου αποτελεί πλήγμα, καθότι απουσιάζει και ο Κάλαϊτζιτς. Ενας εκ των Μπανούση. Ραζάκ αναμένεται να πάρει τη θέση του Απόνιο. Οι Αρτόλα, Κουτσιανικούλης προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Βέβαια, δεν αποκλείεται ο Γκατούζο να μη βάλει στην ενδεκάδα τον Κουτσιανικούλη. ο οποίος έχει χάσει έδαφος και να χρησιμοποιήσει τον Μερεμπασβίλι πίσω απο τον Πετρόπουλο. Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ θα διεξαχθεί (20.00) τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Ερασιτέχνη.
ΦΩΣ: Χαμόγελα για Κουτσιανικούλη στον ΟΦΗ
Με τον Βασίλη Κουτσισνικούλη στις τάξεις του Θα αντιμετωπίσει τελικά αύριο τον ΠΑΣ στα Γιάννινα ο ΟΦΗ! Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον αστράγαλο και τέθηκε χθες στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο. Ίδια εξέλιξη, όμως υπάρχει και για τον Αμπντουλάιγε Μειτέ, που επίσης είναι πλέον καλά.
Αντίθετα, απόντες θα είναι οι τραυματίες Περογαμβράκης, Κάλαϊτζιτς, Απόνιο, αλλά και ο τιμωρημένος Τζορτζ.
Οι «ασπρόμαυροι» κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και να γεμίσουν με αυτοπεποίθηση ενόψει των αναμετρήσεων με Εργοτέλη και Λεβαδειακό.
Τη Δεύτερα 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του συλλόγου μετόχων του ΟΦΗ στα γραφεία του Ερασιτέχνη όπου θα συζητηθούν θέματα της ΠΑΕ και του ΓΣ. Παράλληλα, έχει ζητηθεί να γίνει και ενημέρωση για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΟΦΗ…
LIVE SPORT:Με «Κούτσια» πάει ο ΟΦΗ
Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο επιφύλασσε η χθεσινή μέρα για τον προπονητή του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο. 0 Iταλόβ τεχνικ0ς είδε τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να γυμνάζεται χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση και να τίθεται στη διάθεσή του ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης στα Γιάννενα απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ. Σε αντίθεση με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη. ο Αμπντουλαγέ Μεϊτέ (φωτ.) συνέχισε και χθεε το ατομικό ηρόγραμμά του. με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αποστολής. Οι τραυματισμένοι Απόνιο. Περογαμβράκης. Κάλαιτζιτς και ο τιμωρημένος Τζορτζ συμπληρώνουν τη λίστα των απόντων των Ασπρόμαυρων. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα στους «Ζωσιμάδες» θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι.
Η τελευταία προπόνηση θα ξεκινούσε cnis 14.30, ενώ μετά το τέλος της θα ανακοινωνόταν η αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook