«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 30 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 30 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday: Χωρίς πέντε ο ΟΦΗ στα Γιάννενα
 Ούτε ένας. ούτε δύο.αλλά πέντε παίκτες και δη απ’ αυτούς που έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, δεν θα έχει οτη διάθεση του για τον σημερινό αγώνα στα Γιάννενα ο Τζενάρο Γκατούζο. Εχουμε και λέμε…
0 Αλέξης Περογαμβράκης. ο Αμπντουλσγέ Μεϊτέ. ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και ο Απόνιο δεν θα είναι παρόντες στους «Ζωσιμάδες», διότι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα τραυματισμών. Εκτός αποστολής, επίσης, έμεινε και ο Μάιρον Τζορτζ. ο οποίος είχε αποβληθεί στο τελευταίο παιχνίδι του ΟΦΗ. στην Ξάνθη. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας άφησε στο Ηράκλειο και τους νεαρούς Γιαγκιόζη. Μανιδάκη. Μαραθιανό. Δαμιανάκη και Μπολάκη.
Ο Γκατούζο δεν έχει πολλές επιλογές για την επίθεση, ύστερα από τον τραυματισμό του Περογαμβράκη. την τιμωρία του Τζορτζ και την «καρατόμηση» του Σίσιτς.
0 Βασίλης Κουτσιανικούλης προβάλλει ως ο μοναδικός διαθέσιμος για παρτενέρ του Αντώνη Πετρόπουλου. που θα παίξει στην κορυφή. Εκτός και αν ο Ιταλός τεχνικός προτιμήσει να χρίσει στήριγμα του φορ για την περίσταση τον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα μείνει στον πάγκο ο «Κούτσια» και θα πάρει φανέλα βασικού ο Κώστας Μπανούσης.
Ενα ερωτηματικό υπάρχει ακόμη για το πού θα βάλει τους Ντάνι Αρτόλα. Γιάννη Στάθη. Ποιον από τους δύο. δηλαδή, θα επιλέξει για το δεξί άκρο της άμυνας, ώστε ο άλλος να παίξει μπροστά του.
Περισσότερες πιθανότητες, πάντως, για τον ρόλο του μπακ συγκεντρώνει ο Στάθης.
Για τους ανθρώπους του ΟΦΗ το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εξαιρετικά κρίσιμο, αφού σε περίπτωση -που. φυσικά, απεύχονται- ήττας, η κρητική ομάδα μπλέκει στη βαθμολογία και την Πέμπτη έχει το τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο οποίο δεν θέλει να πάει με την, ταυτότητα στο στόμα.
ΦΩΣ: Με οδηγό τη νίκη στη Λεωφόρο
Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα (17.15) ο ΟΦΗ, που τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Κρητικοί θα παραταχθούν στους «Ζωσιμάδες» με πολύ σημαντικές απουσίες, χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα από τις 19/10, όταν επικράτησαν 1 -2 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, και τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα να παραμονεύουν σε ενδεχόμενη ήττα στην Ήπειρο. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο θέλει τους τρεις βαθμούς στα Γιάννινα, πρωτίστως για να ανέβει ψυχολογικά και δευτερευόντως για να αποφύγει δυσάρεστες περιπέτειες στο μέλλον. Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Περογαμβράκη, Ζέλικο Κάλάιτζιτς, Απόνιο και Αμπντουλαγιέ Μειτε, ενώ εκτός πλάνων τέ θηκε ο Κοσταρικανός Μάιρον Αντόνιο Τζορτζ, που είναι τιμωρημένος, καθώς αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ξάνθη (8/11). Ο τεχνικόε του ΟΦΗ απέκλεισε επίσης από την αναμέτρηση τους νεαρούς Μανιδάκη, Μαραθιανό, Γιαγκιόζη, Δαμιανάκη και Μπολάκη. Οι «μελανόλευκοι» ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με πτήση τσάρτερ το απόγευμα του Σαββάτου, μετά την προπόνηση στο ΒΑΚ, μαζί με την ομάδα Κ20, πού θα κοντραριστεί εκτός έδρας με το αντίστοιχο συγκρότημα του ΠΑΣ. Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τα Γιάννινα: Λόρια, Αγριμάκης, Αρτόλα, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Πετρόπουλος, Ροβίθης, Φαζός, Κουτσιανικούλης, Φερούζ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook