Γκατούζο: “Την Πέμπτη πρέπει να μασάτε σίδερα…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γκατούζο και παίκτες είδαν τα λάθη του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΣ και ο Ιταλός μίλησε στους παίκτες του προσπαθώντας να τους ανυψώσει το ηθικό.

Η ήττα από τα Γιάννενα ανήκει στο παρελθόν και στον ΟΦΗ χρειάζεται να κοιτάξουν μπροστά τους αφού την Πέμπτη έρχεται το ματς με τον Εργοτέλη όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα. Ο “Ρίνο” γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα αλλά και την αναγκαιότητα για την κατάκτηση των τριών βαθμών, προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του λέγοντας πως “την Πέμπτη πρέπει να μασάτε σίδερα. Και χθες, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, ξεκινήσαμε καλά αλλά μόλις δεχτήκαμε το πρώτο γκολ η αντίδραση ήταν λάθος. Είναι κάτι που συμβαίνει σε αρκετά παιχνίδια και πρέπει να εξαλείψουμε αυτό το στοιχείο από το παιχνίδι μας”.

Όπως γίνεται κατανοητό, η ήττα αλλά πολύ περισσότερο η εικόνα της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι είναι κάτι που χρειάζεται να ξεπεραστεί άμεσα αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Εργοτέλη, Λεβαδειακό. Στον ΟΦΗ τόνιζαν ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες για να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα και όλοι ευελπιστούν ότι θα έρθει η νίκη κόντρα στον Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook