“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Κάτι η ήττα στα Γιάννινα, κάτι η χαλαρότητα που παρατηρείται σε ορισμένα παιχνίδια του ΟΦΗ και κυρίως το γεγονός ότι η ομάδα τα παρατάει πολύ εύκολα, ανάγκασαν τους φίλους των Κρητικών να πάρουν πρωτοβουλίες. Και αφού το βράδυ της Δευτέρας συναντήθηκαν με Πουλινάκη και Γκατούζο, με τους οποίους συζήτησαν κάποια θέματα, χθες προχώρησαν σε ανακοίνωση με την οποία τονίζουν τη στήριξή τους προς τον ιταλό τεχνικό και στέλνουν μήνυμα «ή παλεύετε ή ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας». Η ανακοίνωση που συνυπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι οπαδών: «Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο στην ομάδα μας και ο καθένας μας χωριστά, αλλά και όλοι μαζί πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Από την πλευρά μας λοιπόν, σύσσωμοι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, ζυγίζοντας κουβέντες με όλες τις πλευρές αλλά και το τι βλέπουμε, δηλώνουμε πως στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή κ. Γκατούζο και τις επιλογές του, καθώς και το πλάνο του για το μέλλον της ομάδας. Καλούμε λοιπόν και τους υπόλοιπους φορείς να πάρουν τα πράγματα σοβαρά, γιατί είμαστε στο σημείο μηδέν. Αφενός οι παράγοντες να κάνουν ό,τι είναι πρέπον για την εξυγίανση της εταιρείας, αφετέρου οι παίκτες να τα δίνουν όλα στο γήπεδο, διαφορετικά θα μας βρουν απέναντι! Τέρμα τα ψέματα, κύριοι, ή μείνετε και παλέψτε ή ετοιμάστε απόψε κιόλας βαλίτσες». Την ίδια στιγμή υπήρξε ανεπίσημη τοποθέτηση για όσα ανέφερε ο Σίσιτς σε δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα στην οποία τονίζονταν τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει προβεί εδώ και 20 ημέρες σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να γίνει διακοπή συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή για σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα. Παράλληλα ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης έχει ενημερώσει σχετικά και την ελληνική αστυνομία». Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η εμπλοκή της αστυνομίας στην υπόθεση, χωρίς από την πλευρά της ΠΑΕ να δίνονται περισσότερες εξηγήσεις. Έτσι εκφράζονταν κάποιες απόψεις ότι έχουν ενημερώσει για εξωαγωνιστικά θέματα και κάποιες άλλες που υπενθύμιζαν τη δήλωση που φέρεται να έκανε -και δεν έχει διαψεύσει- ο Σίσιτς «αν πάω στο Βαρδινογιάννειο, θα σκοτώσω κανέναν». Κάτω από αυτά τα δεδομένα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία για το αυριανό τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Ο Γκατούζο θα ανακοινώσει σήμερα τις επιλογές του, όμως είναι δεδομένες οι απουσίες των ανέτοιμων Περογαμβράκη, Απόνιο, Κάλαϊτζιτς και του τιμωρημένου Αντελέγε. Αντίθετα επιστρέφει ο Μεϊτέ, που ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο.

Sportday

Ανακοίνωση εξέδωσαν χθες πέντε σύνδεσμοι φιλάθλων του ΟΦΗ.
Πήραν ανοιχτά το μέρος του Τζενάρο Γκατούζο («στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή και τις επιλογές του») και προειδοποίησαν τους παίκτες «να τα δίνουν όλα στο γήπεδο, διαφορετικά θα μας βρουν απέναντι!». Οσο για τις νέες βολές που εξαπέλυσε κατά του προπονητή της κρητικής ομάδας και του προέδρου, μέσω αθλητικής εφημερίδας, ο Σίσιτς. εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή θέση της ΠΑΕ. ότι για το θέμα του Σλοβένου «ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης έχει ενημερώσει σχετικά και την Ελληνική Αστυνομία»!

Έθνος

Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ να αποφύγει ο τζενάρο Γκατούζο (φωτό) πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, του το έφεραν οι οπαδοί του ΟΦΗ… Οι οποίοι, αν και τον στηρίζουν απόλυτα -όπως έγραψαν στη χθεσινή τους ανακοίνωση-, κατάφεραν με τη στάση τους να χαθεί η ηρεμία στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ. Παίχτες και διοίκηση πλέον ξέρουν πως ο κόσμος δεν θα μείνει με «σταυρωμένα τα χέρια»… «Τέρμα τα ψέματα ή μείνετε και παλέψτε ή ετοιμάστε απόψε κιόλας βαλίτσες. Οι παράγοντες να κάνουν ό,τι είναι πρέπον για την εξυγίανση της εταιρείας και οι παίχτες να τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Διαφορετικά θα μας βρουν απέναντι τους. Τα πράγματα έχουν φθάσει στο σημείο μηδέν», ανέφερε στο υπόλοιπο κείμενο της η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών, δίχως όμως να αναφέρουν τι ακριβώς είναι αυτό που έφερε την αντίδρασή τους και απειλούν πως ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια. Πάντως, τον Γκατούζο, τον οποίο εξαιρούν, τον επισκέφτηκε προχθές αντιπροσωπεία οπαδών και συζήτησε μαζί του…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook