“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 9 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Μετά την παραίτηση του Μάνθου Πουλινάκη πραγματοποιήθηκε ΔΣ και πλέον χρέη προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου θα εκτελεί ο Ανδρέας Μανουσάκης, α’ αντιπρόεδρος θα είναι ο Νίκος Μαχλάς, β’ αντιπρόεδρος ο Κώστας Τουγλής και γ’ αντιπρόεδρος ο Γιώργος Βλαχάκης 0 τέως πρόεδρος παρέμεινε ως μέλος. Τα σπουδαία πλέον στις 5 Ιανουαρίου όταν και θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της ΠΑΕ. Πάντως ο Τζενάρο Γκατούζο κρατά ενωμένη την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει χθες στους παίκτες του ΟΦΗ ότι «κάντε υπομονή και σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν όλα».

ΦΩΣ

Την άφιξη των Ιταλών επενδυτών και της τελικής πρότασης για τη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ περιμένουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, προκειμένου το θέμα να συζητηθεί στην προγραμματισμένη για τις 5 Ιανουαρίου γενική συνέλευση. Συμφωνά με τις πληροφορίες, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης φέρεται να έχει ενημερώσει (στο συμβούλιο του προηγούμενου Σαββάτου) πως υπάρχει εγγυητική επιστολή ύψους ενός εκ. ευρώ (λέγεται ότι έχει κατατεθεί στον Ερασιτέχνη), για την ώρα όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι επίσημα. Το όλο θέμα κινεί ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος είναι ο εγγυητής και διαμεσολαβητής. Άλλωστε μόλις προχθές ο Ιταλός τεχνικός, εν γνώσει του οποίου είναι όλη η υπόθεση, είπε στους παίκτες: «Κάντε λίγη υπομονή, σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν όλα». Να σημειωθεί πως τρεις ημέρες μετά την προγραμματισμένη γενική συνέλευση εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει η διοργανώτρια στον ΟΦΗ, προκειμένου να αποσύρει το αίτημα πτώχευσης που έχει καταθέσει η ΠΑΕ. Οι Κρητικοί δεν έκρυβαν βεβαίως την απογοήτευσή τους από την ήττα στο ματς με τον Λεβαδειακό, με τον Ιταλό τεχνικό να απονέμει τα εύσημα στους παίκτες για την αγωνιστική τους παρουσία. Το βέβαιο είναι ότι κόντρα στον Πανιώνιο θα υπάρχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Τριποτσέρης (αποβλήθηκε με τον Λεβαδειακό), Μιλιάζες (έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών) και οι τραυματίες Ράζακ και Κάλαϊτζιτς. Η κατάσταση του Κοϋτσιανικούλη, που έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Λεβαδειακό, θα φανεί μέσα στην εβδομάδα, αλλά δύσκολα θα είναι διαθέσιμος. Εκφράζονται πάντως ελπίδες για επιστροφή του Περογαμβράκη.

Sportday

Εκτός του Τριποτσέρη. ο οποίος αποβλήθηκε και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Νέα Σμύρνη, τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Μιλιάζες και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ θ’ αποφασίσει σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του, ενώ τραυματίας αποχώρησε από το ματς με τον Λεβαδειακό ο Κουτσιανικούλης. Εχει υποστεί μάλλον υποτροπή σε παλαιότερο του τραύμα. Τα αποτελέσματα Tnc μαγνητικής θα δείξουν την σοβαρότητα τοι τραυματισμού. Υπάρχουν και τα γνωστά προβλήματα με τους Ραζάκ. Κάλαϊτζιτς. Περογαμβράκη. ενώ λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο δεν αγωνίστηκε προχθές ο Απόνιο Κατά τα λοιπά, για τις 5 Ιανουαρίου ορίστηκε η Γ. Σ. της ΠΑΕ. όπου θα συζητηθεί η πρόταση των Ιταλών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook