Περιμένει τις εξελίξεις ενώ τα αγωνιστικά προβλήματα αυξάνονται…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με το βλέμμα στραμμένο στο εξωαγωνιστικό κομμάτι και τις διοικητικές εξελίξεις κινούνται στον ΟΦΗ, ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο όπου έχουν τεθεί ήδη νοκ άουτ πέντε παίκτες.

Και ενώ άπαντες στον ΟΦΗ περιμένουν τις εξελίξεις στο εξωαγωνιστικό και δη διοικητικό κομμάτι, ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο τα αγωνιστικά προβλήματα αυξάνονται αφού έχουν τεθεί ήδη νοκ άουτ πέντε παίκτες. Όσον αφορά την αλλαγή σελίδας στην ομάδα και την έλευση των Ιταλών επιχειρηματιών τα πάντα θα κριθούν το προσεχές διάστημα την ίδια ώρα όπου ο Δεκέμβρης είναι καθοριστικός μήνας και για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή στην Ν. Σμύρνη, ο ΟΦΗ θέλει να… ρεφάρει την ήττα από τον Λεβαδειακό ενώ ο Γκατούζο βλέπει τα προβλήματα να αυξάνονται αφού μέχρι τώρα πέντε παίκτες έχουν τεθεί νοκ άουτ. Το ματς θα χάσουν ο Τριποτσέρης, που αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, ο Μιλιάζες που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την μία αγωνιστική της ποινής του κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και οι τραυματίες Ραζάκ, Κουτσιανικούλης και Περογαμβράκης. Φυσικά και ο Καλαϊτζιτς ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αρτόλα και Απόνιο. Για σήμερα Τρίτη υπάρχει ρεπό, ενώ την Τετάρτη θα γίνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook