Από Τετάρτη έρχονται εξελίξεις στις μεταγραφές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά την σημαντική καθυστέρηση που υπάρχει στην ολοκλήρωση των μεταγραφών, στον ΟΦΗ δεν χάνουν την πίστη τους ότι από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις.

Όπως λένε χαρακτηριστικά στο στρατόπεδο της ομάδας, “από Τετάρτη θα πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα και θα ξεκινήσει η ενίσχυση της ομάδας. Αλλά, όλα θα γίνουν με τα δικά μας οικονομικά δεδομένα και όχι με αυτά των ποδοσφαιριστών”.

Στον ΟΦΗ διαπίστωσαν ότι στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, οι ενδιαφερόμενοι παίκτες ζητούσαν “τον ουρανό με τα άστρα”, κάτι το οποίο δεν συναύδει με την οικονομική πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει ο σύλλογος.

Ωστόσο είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ έχουν μια λίστα από ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν επιλογές πρώτης γραμμής με την πίστη και την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Για αυτόν τον λόγο, ο Νίκος Μαχλάς δεν πρόκειται να έρθει στο Καρπενήσι αφού πρώτιστο μέλημα του είναι να μείνει στο Ηράκλειο και να τακτοποιήσει όλες τις υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και αφορούν την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook