“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” του Gentikoule με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Διότι δεν είναι μονάχα οι τρεις ποδοσφαιριστές, των οποίων την αποχώρηση προανήγγειλε μετά από τον αγώνα στα Περιβόλια ο Γκατούζο, δηλαδή, ο Μεϊτέ, ο Πετρόπουλος και ο Ραζάκ, αλλά και δύο ακόμη που βρίσκονται πριν την έξοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντάνι Αρτόλα και ο Ντέλε Αντελέγε είναι έτοιμοι να κουνήσουν μαντίλι στον ΟΦΗ Σημειωτέον ότι ο Αντελέγε έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Ραζάκ. τον γνωστό Ντμίτρι Σέλουκ. οπότε είναι φυσιολογικό να πηγαίνουν «πακέτο» οι δύο ποδοσφαιριστές.

Goal

Οι ημέρες των Χριστουγέννων για τον ΟΦΗ δεν θα είναι και τόσο εναρμονισμένες με το πνεύμα των ημερών. καθώς υπάρχουν δούλειές με… φούντα. Πέραν των διαδικαστικών για τις επενδύσεις των Ιταλών επιχειρηματιών, που θα αποκαλυφθούν σύντομα, θα ξεκινήσουν αμέσου οι συζητήσεις με τous παίκτη που έχουν εκδηλώσει τάσεις φυγής, όπως οι Πετρόπουλος, Ράζακ και Μεϊτέ, τους οποίους κατονόμασε ο Τζενάρο Γκατούζο. Βεβαίως, δεν θα είναι μόνο αυτοί οι τρειs. ενώ αμέσως θα γίνουν βολιδοσκοπήσεις παικτών που θα ενισχύσουν την προσπάθεια για την παραμονή.

ΦΩΣ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον ΟΦΗ για τη σαββατιάτικη ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά, αλλά και τις τάσεις φυγής των Πετρόττουλου, Ραζάκ και Μεϊτέ, που «αποκάλυψε» ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στα Περιβόλια. Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός «Γεντι Κουλέ», όπως επιβεβαίωσε ο Ιταλός τεχνικός των «μελανόλευκων», κάτι που σημαίνει ότι οι Κρητικοί θα πρέπει να ψάξουν άμεσα για τους αντικαταστάτες τους. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους Ηρακλειώτες και η ρευστότητα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν τους επιτρέπουν, προς το παρόν, να κάνουν ορθό μεταγραφικό σχεδιασμό για ενίσχυση. Όπως όλα δείχνουν, η αναδιάρθρωση του ρόστερ είναι αναπόφευκτη ενόψει Ιανουαρίου, τόσο για αγωνιστικούς όσο και για λόγους βιωσιμότητας της ΠΑΕ. Οι πολλές ληξιπρόθεσμες οφειλές προκαλούν έντονους «πονοκέφαλους» στους ανθρώπους του Ομίλου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται για το μέλλον και την «επόμενη μέρα». Άλλωστε η «ταλαιπωρία» τις Νίκης Βόλου και οι περιπέτειες στις οποίες έχουν εμπλακεί οι «κυανόλευκοι» αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή και για αυτό οι ιθύνοντες του συλλόγου τρέχουν για να καλύψουν τις προσφυγές. Δεν θα πρέπει να λησμονείται επίσης το γεγονός ότι οι Γεωργίου και Ταυλαρίδης ζήτησαν μέχρι και αφαίρεση βαθμών, όμως η υπαγωγή στο άρθρο 99 αποτελεί μέχρι στιγμής «ασπίδα προστασίας». Με λίγα λόγια, το «μπαλάκι» βρίσκεται στα χέρια των Ιταλών επενδυτών και όλα θα κριθούν από το αν το ενδιαφέρον τους για τον ΟΦΗττάρει σάρκα και οστά. Ο Λορέντσο Ντελισάντι και ο Πιέρο Μπάφα αναμένονται στο νησί από μέρα σε μέρα και αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα. Ο «Ρίνο» δηλώνει αισιόδοξος, πιστεύει ότι θα βρεθεί άκρη και έχει ήδη κάνει τη λίστα του με τους παίκτες που θέλει. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα μάλιστα, στο στόχαστρο του μπήκε ο Κώστας Κατσουράνης, για τον οποίο φέρεται να έχει εξαιρετική άποψη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook