Διαμορφώνεται το μεταγραφικό πλάνο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Και ενώ άπαντες στον ΟΦΗ περιμένουν τις διοικητικές εξελίξεις, ο Τζενάρο Γκατούζο και οι συνεργάτες του διαμορφώνουν το μεταγραφικό πλάνο ξεκινώντας τις επαφές με υποψήφιους παίκτες.

Το διάστημα των Γιορτών αναμένονται να υπάρξουν οι ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ, όμως το αγωνιστικό δεν περνάει σε δεύτερη μοίρα και αφού η Κρητική ομάδα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία το ρόστερ χρήζει… ενίσχυσης.

Ο Τζενάρο Γκατούζο και οι συνεργάτες του διαμορφώνουν το μεταγραφικό πλάνο ξεκινώντας τις επαφές με υποψήφιους παίκτες ενώ έχουν ήδη αποχωρήσει πέντε παίκτες (Φραγκουλάκης, Δασκαλάκης, Σισιτς, Απόνιο και Φερούζ) και έπεται συνέχεια, με τον Ιταλό να προαναγγέλει την έλευση τουλάχιστον έξι παικτών.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει να κοιτάζει παίκτες, κυρίως κάτω των 24 χρονών, αφού δεν έχει αδειοδοτηθεί αν και υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που του δοθεί.. πίσω η άδεια.

Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς, όπου θα κυριαρχήσει και η ονοματολογία, αφού το ρόστερ του ΟΦΗ είναι ήδη αποψιλωμένο και είναι αναγκαιότητα να ενισχυθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Εντωμεταξύ, οι παίκτες του ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις το ερχόμενο Σάββατο προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα πρώτα παιχνίδια του 2015.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook