“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Στην ΕΠΟ έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο ΟΦΗ. ώστε να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς τον Ιανουάριο και να διεκδικήσει με βάσιμες ελπίδες την παραμονή του στη Super League. Οι Κρητικοί έχουν ενημερώσει την ομοσπονδία ότι παραιτούνται από την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, ενώ περιμένουν το εκατομμύριο από τους Ιταλούς για να πληρώσουν Ρόβα. Γεωργίου» Ταυλαρίδη, ώστε αφενός να αποτρέψουν τον κίνδυνο μη ορισμού των αγώνων τους και αφετέρου να «δέσουν» το αίτημά τους για αδειοδότηση.

Έθνος

Πολύ πριν αναλάβει επίσημα τα ηνία της ΠΑΕ ΟΦΗ, γυρίζοντας ο ίδιος τη νέα σελίδα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ο Τζενάρο Γκατούζο ανέλαβε προεδρικές πρωτοβουλίες οτα αποδυτήρια. Πριν από το παιχνίδι με τον Πλατανιά μοίρασε στους παίχτες 10.000 ευρώ, ενώ κάλυψε με άλλα 2.000 ευρώ το ταξίδι της αποστολής. Κίνηση που θεωρούσε ότι θα… ζεστάνει την καρδιά των αποκαρδιωμένων παιχτών, αλλά δεν το κατάφερε αφού οι Ραζάκ, Πετρόπουλος, Μέιτε, Αρτόλα, Αντελέγιε επιμένουν να κοιτάζουν τπν έξοδο. Εν τω μεταξύ, απέμεινε μόνος στο να κινεί και τα μεταγραφικά νήματα… του Κατσουράνπ και του Σκούρτη (Νίκης Βόλου).

ΦΩΣ

Το χτίσιμο του ΟΦΗ της καινούργιας χρονιάς έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Τζενάρό Γκατούζο, από τα χέρια του οποίου περνάνε τα πάντα τις τελευταίες ημέρες αν όχι εβδομάδες. Και από ό,τι φαίνεται ο ΟΦΗ του τέλους του 2014 δεν θα έχει παρά ελάχιστες ομοιότητες με αυτόν της αρχής του 2015. Ενδεικτική των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Ιταλός τεχνικός είναι η κίνησή του να μοιράσει 10.000 ευρώ στους παίκτες παραμονές του αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά και να καλύψει ένα ποσό της τάξης των 2.000 ευρώ που αφορούσε τις ανάγκες της αποστολής στα Χανιά. Την ίδια στιγμή (λέγεται ότι) έχουν δοθεί χρήματα στους Γεωργίου και Ταυλαρίδη, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και να γίνεται γνωστό από πού δόθηκαν:, αν τελικά δόθηκαν. Ταυτόχρονα μένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο ράστερ, με τον Γκατούζο να επισημαίνει στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου στα Χανιά «θα δείτε ποιοι θα είναι στην ομάδα όταν επιστρέψουμε». Στην ίδια συνέντευξη ο Ιταλός τεχνικός δημοσιοποίησε την πρόθεση των Πετρόπουλου, Μεϊτέ και Ραζάκ να αποχωρήσουν από την ομάδα, ενώ λέγεται ότι στην ίδια λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Άρτολα και ΑντελέΥε. Τι θα συμβεί με όλους αυτούς θα φανεί το αμέσως προσεχές διάστημα, όμως την ίδια στιγμή ο Ιταλός κόουτς έχει δημοσιοποιήσει τη σκέψη του για ανάγκη απόκτησης έξι έως επτά παικτών. Έτσι φαντάζει φυσικό να ακούγονται διάφορα ονόματα (ανάμεσά τους και εκείνα των Κατσουράνη, Ρουντι, Σκούρτη, χωρίς όμως και να επιβεβαιώνονται από κανέναν). Συνεπώς το διάστημα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το μέλλον του ΟΦΗ. Ο Γκατούζο χειρίζεται τις εξελίξεις στην Ιταλία όπου βρίσκεται, ενώ ακούγεται ότι έχει συνεχείς επαφές τόσο με τους Ιταλούς επενδυτές που έχουν εκφράσει την πρόθεση να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας όσο και με παίκτες τους οποίους ο ίδιος θέλει να φέρει στο Ηράκλειο.1 Και είναι ξεκάθαρο πως στην όλη υπόθεση θα μετρήσει σε μεγάλο βαθμό, αν όχι απόλυτα, κατά πόσο θα ευοδωθεί η κίνηση για την εμπλοκή των Ιταλών στην ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook