Ζαραμπί: “Δύο ημέρες θα μείνω ακόμα στην Ελλάδα αλλιώς Κύπρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αμπντεραούφ Ζαραμπί με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Le Buteur» τόνισε ότι δεν έχει έρθει στο Καρπενήσι για να δοκιμαστεί αλλά για να υπογράψει.

Ο Αλγερινός αμυντικός αναφερόμενος στην παρουσία του στην Ελλάδα τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ελλάδα για να διαπραγματευτώ τη μεταγραφή μου σε μια ομάδα. Βρίσκομαι δύο μέρες εδώ και τα πράγματα εξελίσσονται καλά. Οι διοικούντες του ΟΦΗ θέλουν να είναι σίγουροι για την φυσική μου κατάσταση και την τεχνική μου. Πήρα μέρος σε ένα φιλικό, ενώ πέρασα από ιατρικές εξετάσεις. Υπάρχουν ακόμη κάποια θέματα να λυθούν πριν την οριστικοποίηση της μεταγραφής».

Απαντώντας σε ελληνικά δημοσιεύματα, υπογράμμισε πως δεν έχει έρθει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν ήρθα να δοκιμαστώ στην Ελλάδα. Εστειλα dvd με προπονήσεις μου και οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να με δουν και από κοντά. Είχαν κάποιες αντιρρήσεις στην αρχή, αλλά μετά τις ιατρικές εξετάσεις, είδαν ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Θα μείνω δύο μέρες εδώ το πολύ και αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα πάω στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook