Με κομμένη την ανάσα περιμένουν όλοι τις εξελίξεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Κάθε μέρα που περνάει η αγωνία μεγαλώνει για την έκβαση της υπόθεσης με τους Ιταλούς επιχειρηματίες, που είναι.. μονόδρομος για να μπορέσει ο ΟΦΗ να σταθεί στα.. πόδια του στην συνέχεια. 

Πλησιάζουμε στο σωτήριον έτος… 2015 αλλά ακόμα οι.. σωτήρες του ΟΦΗ δεν έχουν γνωστοποίησει τις οριστικές προθέσεις τους. Κάθε μέρα που περνάει, δεν.. ξανάρχεται λέει σωστά ο λαός, και στον ΟΦΗ, καθημερινά η αγωνία μεγαλώνει για την έκβαση της υπόθεσης με τους Ιταλούς επιχειρηματίες, που είναι.. μονόδρομος για να μπορέσει η Κρητική ομάδα να σταθεί στα.. πόδια της στην συνέχεια.

Οι καθοριστικές ημερομηνίες, και κυρίως η 12η Γενάρη, πλησιάζουν… απειλητικά και ακόμα είμαστε στο.. περίμενε. Ούτε την Δευτέρα προέκυψε κάτι… χειροπιαστό αφού στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ έγινε μια ενημέρωση από την πλευρά του προέδρου της ομάδας, Ανδρέα Μανουσάκη,  τονίζοντας ότι είναι μια διαδικασία που απαιτεί αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί και ότι άπαντες πρέπει να κάνουν υπομονή λίγες ημέρες ώστε να ξεκαθαρίσουν όλα. Ο χρόνος όμως περνάει, και όσο δεν υπάρχει… φως από Ιταλία μεριά,  η αγωνία γίνεται ακόμα πιο έντονη και η απόσταση ανάμεσα στην χαρά και τον.. φόβο για την επόμενη μέρα ολοένα και μικραίνει… Οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες και πρέπει να καλυφθούν άμεσα ενώ ο ΟΦΗ ελπίζει και στο.. θαύμα να πάρει πίσω την αδειοδότηση ώστε να μπορέσει να… τρέξει το μεταγραφικό πλάνο χωρίς περιορισμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook