“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 30 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Live Sport

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από ιον ΟΦΗ και αφορούν τους Ιταλούς επενδυτές. Ο πρόεδρος ίων Κρητικών Ανδρέας Μανουσάκης μιλώντας στο χθεσινό Δ.Σ. τόνισε πως θα ξέρουν σε δυο μέρές τις προθέσεις των Ιταλών, με αποτέλεσμα να δεχτεί σκληρή κριτική για τους χειρισμούς της διοίκησης τόσο στο συγκεκριμένο θέμα όσο και στις αποχωρήσεις παικτών προτού κλείσει η υπόθεση με τουε Iταλούς. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ιταλοί επενδυτές λόγω τηε αποδυνάμωσης του ΟΦΗ και της έλλειψεις άδειας δεν επιθυμούν να επενδύσουν τώρα αρκετά χρήματα και σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται να βάλουν άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ. όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Sportday

Συνεδρίασε χθες το απόγεύμα το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, παρόντος και του πρώην προέδρου και απλού μέλους της διοίκησης, Μάνθου Πουλινάκη, ο οποίος εξέφρασε ανησυχίες για την κατάσταση στον σύλλογο. Μάλιστα, παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος. Νίκος Τσαμπουράκης, στενός συνεργάτης του Πουλινάκη. Ωστόσο, ο νυν πρόεδρος, Ανδρέας Ηανουσάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Καλοί θα μπουν στον ΟΦΗ. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, ανάμεσα στους επενδυτές θα είναι και ο… πεθερός του Γκατούζο.

ΦΩΣ

Η αβεβαιότητα για το μέλλον του ΟΦΗ και η παραίτηση του Νίκου Τσαμπουράκη (έμπιστος του πρώην προέδρου Μάνθου Πουλινάκη) στιγμάτισαν το χθεσινό ΔΣ των «μελανόλευκων». Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πρώην αντιπρόεδρος των Κρητικών είχε λογομαχία με τον νυν ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Ανδρέα Maνου σακη, ενώ αργότερα δήλωσε ότι παρά τις εξελίξεις θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και αποχώρησε για να διευκολύνει το έργο των Ιταλών επενδυτών. Οι επιχειρηματίες της γειτονικής χώρας δεν έχουν αποσαφηνίσει μέχρι στιγμής τις οριστικές αποφάσεις τους και ζήτησαν συμπληρωματικά στοιχεία από το λογιστήριο της ομάδας.
Στο ΔΣ δεν ξεκαθάρισε το παραπάνω «φλέγον» θέμα και προέκυψε έντονη ανησυχία. Άλλωστε οι υποχρεώσεις τρέχουν και χρειάζονται κατεπειγόντως χρήματα, μέχρι σήμερα δηλαδή, για να πληρωθεί δόση στην εφορία και να μην τεθεί σε κίνδυνο η ρύθμιση των χρεών! Στο μεταξύ, χθες ο Αντώνης Πετρόπουλος έλυσε και τυπικά τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ.
Ο 28χρονος επιθετικόςμάλιστα έπλεξε το εγκώμιο του Τζενάρο Γκάτούζο στην επίσημη ι στο σελίδα του συλλόγου και τόνισε ότι ήταν τιμή του που δούλεψε μαζί του. Τον χαρακτήρισε «παγκόσμια προσωπικότητα» και είπε επίσης ότι ο Ιταλός «έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και δίνει πολλά παραπάνω από τα συνηθισμένα». Παράλληλα ο ταλαντούχος στράικερ ευχαρίστησε από καρδιάς τους συμπαίκτες του, το τεχνικό τιμ και τους «μελανόλευκους» οπαδούς. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να «χαιρετήσουν» και οι φευγάτοι Αντελέγε, Ραζάκ, ενώ όσον αφορά τον Τζορτζ, κατέφτασε στο Ηράκλειο και πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσουν και οι δικές του προθέσεις. Ο Μπρούνο Τσιρίλο από την άλλη δεν πρόκειται να συνεχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα, αφού ακόμα δεν έχει λυθεί το θέμα με την άδειοδότηση και ως εκ τούτου δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές ξένων παικτών και άνω των 24 ετών. Αποτελεί μάλιστα απορίας άξιον το σκεπτικό με το οποίο «αγκυροβόλησε» στον ΟΦΗ, ενώ η κατάσταση που επικρατεί δεν σηκώνει τέτοιου είδους «πολυτέλειες»… Αντίθετα οι υπό δοκιμή Τσίτας και Εμμανουήλ (23 και 21 χρονών αντίστοιχα), πρώην ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού αμφότεροι, αφήνουν καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν. Όσο για το σαββατιάτικο ματς με τη Νίκη Βόλου, όπως αναμενόταν, δεν θα διεξαχθεί, όπως επίσης και η αναμέτρηση (8/1) ανάμεσα στις δύο ομάδες για το Κύπελλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook