Tο.. μπαλάκι πλέον βρίσκεται στα χέρια της “Royal Group Holding”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η κίνηση που θα “ανοίξει” τον χορό των εξελίξεων στα διοικητικά του ΟΦΗ με την “Royal Group Holding” θα είναι η κατάθεση της εγγυητικής επιταγής 2,5 εκ. ευρώ σε τράπεζα.

Την πρόταση της εταιρίας από το Κατάρ για να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ εξετάζει πενταμελής επιτροπή στον ΟΦΗ με το “κλειδί” των εξελίξεων να είναι η κτάθεση της εγγυητικής επιστολής ύψους 2,5 εκ. ευρώ σε τράπεζα.

Το.. μπαλάκι πλέον βρίσκεται στα χέρια της “Royal Group Holding” και από το αν θα την καταθέσει θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις αφού αυτό θα είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα.

Μετά το.. φιάσκο με τους Ιταλούς στον ΟΦΗ ισχύει το “όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαουρτι” γι΄αυτό και οι τόνοι είναι χαμηλοί, ωστόσο ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει σε επικίνδυνο βαθμό.

Και μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα προετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα στο “Γεντί Κουλε” όπου θα επιστρέψει σε ματς στον πάγκο ο Νίκος Αναστόπουλος που ανακοινώθηκε και επισήμως από την Κρητική ΠΑΕ.

Η “μάχη” άλλωστε για τον ΟΦΗ δεν θα δοθεί μόνο εκτός αλλά και εντός αγωνιστικού χώρου,  όπου ο στόχος της παραμονής θα δυσκολέψει αν δεν πάρει εντός έδρας νίκες απέναντι σε ομάδες με τον ίδιο στόχο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook