Nα νικήσει και την αγωνιστική απραξία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα συνεχίζει ο ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμος σε ένα κομβικό παιχνίδι της σεζόν.

Oι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου καλούνται στο παιχνίδι της Κυριακής να ανταπεξέλθουν και  της αγωνιστικής απραξίας στην οποία έχουν περιέλθει καθώς η ομάδα έχει να αγωνιστεί από τις 20 Δεκεμβρίου όπου τότε είχε αντιμετωπίσει στα Περιβόλια τον Πλατανιά.

Ο ρυθμός είναι ένα θέμα που καλείται να αντιμετωπίσει στο παιχνίδι της Κυριακής ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει μια ομάδα που μπορεί να μην προκαλεί φόβο σαν “όνομα”, ωστόσο έχει περισσότερο ρυθμό στα πόδια της ενώ έχει μπει και πολύ καλά και δυνατά μέσα στο 2015 καθώς επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης ενώ αρκετή ήταν και ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ για να την φέρει στους “16″ του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Νίκος Αναστόπουλος προσπαθεί καθημερινά με “ντόπες ηθικού” να ανυψώσει τους ποδοσφαιριστές του ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην του Περογαμβράκη ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook