Βερόν και “Γεντί Κουλέ” προβληματίζουν τον Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η είδηση για την πολύ καλή παρουσία του Ματίας Βερόν και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Απόλλων Αθηνών έφτασαν μέχρι το Περιστέρι και τον Γιώργο Δώνη.

Ο Αργεντινός ξεκίνησε δυνατά την προετοιμασία χάρις στο γκολ που πέτυχε στο πρώτο φιλικό της χρονιάς αλλά και στην εν γένει παρουσία του στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το… scouting report του Ατρομήτου “χτύπησε” κόκκινο σχετικά με τον Ματίας Βερόν αφού ο Γιώργος Δώνης ενημερώθηκε για την πολύ καλή παρουσία του ξεχωρίζοντας τον ως έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την ομάδα του.

Στις τάξεις του Ατρομήτου σκέφτονται αρκετά την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο 30χρονος “μαέστρος” του ΟΦΗ αφού η ποιότητα που διαθέτει είναι ικανή να διασπάσει κάθε άμυνα και παράλληλα να γίνει απειλητικός προς τον αντίπαλο, με κάθε τρόπο.

Άλλωστε, ο Βερόν έδειξε από τον περασμένο Γενάρη και μετά όταν και ανέβασε στροφές ότι όταν βρίσκεται σε καλή μέρα μπορεί να γίνει ο “αυτόματος πιλότος” του ΟΦΗ ανεβάζοντας και κατεβάζοντας τον ρυθμό όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Ο Δώνης μιλώντας με τους συνεργάτες του ξεχώρισε τον Βερόν ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ομάδα του ενώ παράλληλα όλοι ήδη σκέφτονται το “Γεντί Κουλέ” και πως θα αντιδράσει η ομάδα του μέσα σε μια από τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook