Κατσίκης: «Αν δεν υπάρχει ΟΦΗ θα χάσουν και αυτοί»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την αισιοδοξία του, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Superleague, ότι ο ΟΦΗ θα προλάβει τη διορία και ότι το αυριανό ματς (14/1, 15:00) θα διεξαχθεί κανονικά εξέφρασε ο νομικός σύμβουλος της κρητικής ΠΑΕ, κ. Κατσίκης.

«Πήραμε διορία μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι να εκπληρώσουμε όλα τα προαπαιτούμενα για να συμμετάσχουμε κανονικά στο πρωτάθλημα. Αρχικά να αποσύρουμε την προσφυγή μας. Από εκεί και πέρα ήδη οι παίκτες οι περισσότεροι έστειλαν φαξ στη Superleague ότι αποσύρουν τις προσφυγές και ελπίζω να το κάνουν και όλοι. Έτσι κι αλλιώς προς όφελος των παικτών είναι αυτό γιατί αν δεν υπάρχει ΟΦΗ θα χάσουν κι αυτοί τα δικά τους χρήματα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 τονίζοντας: «Από τους 14 παίκτες, οι 9 ανακάλεσαν και οι υπόλοιποι έχουν εκδηλώσει καλή διάθεση για να καταλήξουν σε συμβιβασμό με την ομάδα. Είχε δοθεί ιδιαίτερο βάρος στον Γκατούζο, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω κάποιες άλλες υποθέσεις.

Επιπρόσθετα είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΟΦΗ είναι ανέντιμος επειδή από τη μία προσπαθούσε να υπαχθεί στο Άρθρο 99 και από την άλλη υπήρχαν οικονομικές εκκρεμότητες προς τακτοποίηση. Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε συνεπείς και θα τακτοποιήσουμε τις οφειλές μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook