Έδωσε όλα τα χρήματα ο ΟΦΗ – όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Περίπου 15-20 λεπτά μετά μετά τις 12.00 ο ΟΦΗ και ο Νίκος Μαχλάς κατέθεσαν 126.000 ευρώ στους λογαριασμούς των Ρόβα, Ταυλαρίδη, Γεωργίου με τον Γιώργο Μποροβήλο να λέει “οκ” αλλά να… απειλείται με μηνύσεις από ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ!

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ κατάφερε να ξεπεράσει τον εκβιασμό ορισμένων ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ ψάχνοντας να βρει το παραπάνω ποσό μέσα σε λίγες ώρες, υπήρξαν ΠΑΕ που απείλησαν τον πρόεδρο του συνεταιρισμού με μηνύσεις επικαλούμενοι το… 20λεπτο εκπρόθεσμο του ΟΦΗ!

Λίγο μετά τις 12.00, Νίκος Μαχλάς και Μιχάλης Λελεδάκης κατέθεσαν στην τράπεζα τα χρήματα που αφορούσαν τους τρεις ποδοσφαιριστές – δεν υπήρχε απειλή από άλλους παίκτες – ενημερώνοντας την Σούπερ Λιγκ ότι τήρησε όσα αποφασίστηκαν στο χθεσινό Δ.Σ. Μάλιστα, πρέπει να πούμε ότι η απόφαση έλεγε ρητά πως ο ΟΦΗ έπρεπε να πληρώσει τους 3 παίκτες και όχι να διακανονίσει τις προηγούμενες οφειλές. 

Πράγματι, λοιπόν, ο ΟΦΗ προχώρησε στην εκπλήρωση της χθεσινής απόφασης με τον Γιώργο Μποροβήλο να δίνει το “οκ” ωστόσο ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ απείλησαν με μηνύσεις υποστηρίζοντας ότι η ομάδα προχώρησε εκπρόθεσμα στην πληρωμή και όχι στις 12.00 όπως αποφασίστηκε χθες! Τελικά, ο Μποροβήλος αφού δέχτηκε και άλλα τηλεφωνήματα, προχώρησε στην λογική ανακοίνωση της απόφασης ορισμού του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook