“Μαλακίες ότι φεύγουν Λόρια, Μερεμπασβίλι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μάνατζερ των δύο Γεωργιανών μιλώντας στο gazetta με κατηγορηματικό χαρακτήρισε “μαλακίες” τα σενάρια περί αποχώρησης των δύο παικτών του από τον ΟΦΗ!

Ο μάνατζερ τους, όμως Τζανλούκα Μαρίνι, αντικρούει στο gazzetta.gr τα όσα λέγονται χαρακτηρίζοντας τα «μ@λ@κι@ς». Εξήγησε ότι κόντρα σε όλους και όλα οι δύο βασικοί παίκτες του Ηρακλείου θέλουν να μείνουν στο σύλλογο και να τιμήσουν το 2ετές συμβόλαιο που έχουν. «Μ@λ@κι@ς». Εξήγησε ότι κόντρα σε όλους και όλα οι δύο βασικοί παίκτες του Ηρακλείου θέλουν να μείνουν στο σύλλογο και να τιμήσουν το 2ετές συμβόλαιο που έχουν.

«Ως μάνατζερ των δύο Γεωργιανών παικτών, ενημερώθηκα ότι κυκλοφορούν φήμες σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει ανησυχία ότι φεύγουν από τον ΟΦΗ και οι τραυματισμοί τους δεν είναι αληθινοί. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΟΦΗ, περισσότερο γιατί αυτοί συχνά επιβεβαιώνουν ότι αγαπούν την ομάδα», δήλωσε αρχικά στο gazzetta.gr ο Μαρίνι και εξήγησε στη συνέχεια τι ισχύει για το αν μπορούν να πάνε σε άλλη ομάδα:

«Ο Γκιόργκι Λόρια κι ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι παίζουν στον ΟΦΗ εδώ και μήνες έχοντας λάβει μισθούς ενός και δύο μηνών αντίστοιχα. Πάντα έδωσαν το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και ποτέ δεν έκαναν τίποτα ενάντια στο σύλλογο. Προσωπικά, λαμβάνω καθημερινά τηλεφωνήματα από άλλους ατζέντηδες και άλλους συλλόγους από την Ελλάδα και την Κύπρο, ακόμη κι από άλλες χώρες, ζητώντας μου να πάρω τους παίκτες από τον ΟΦΗ.

Ακόμη κι αν είναι αλήθεια ότι οι παίκτες δεν μπορούν να πάνε σε άλλη ομάδα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA μπορούν να υπογράψουν σε τρίτη ομάδα χωρίς να παίζουν. Επίσης μπορούν να πάνε να παίξουν σε άλλα πρωταθλήματα, από τα οποία ξεκίνησαν, όπως το MLS ή μπορούν να πάνε πίσω στη Ντιναμό Τιφλίδας.

Αντ’ αυτού κόντρα σε όλα και όλα, αποφασίσαμε να μείνουμε στον ΟΦΗ και να παλέψουμε σε αυτή τη μάχη μαζί με τα λίγα άτομα που πραγματικά αγαπούν το σύλλογο, ξεκινώντας από τους πραγματικούς φιλάθλους της ομάδας της θύρας 4»

Στη συνέχεια εξήγησε τι ισχύει ακριβώς με το θέμα των τραυματισμών: «Ο Λόρια τραυματίστηκε πριν ένα μήνα, και ο καθένας μπορεί να ρωτήσει τον Γκατούζο και το επιτελείο του. Επέστρεψε από τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη γνωμάτευση του γιατρού της εθνικής ομάδας της Γεωργίας, για να μείνει εκτός γηπέδων για 15 μέρες. Ο Κύριος Αναστόπουλος κι ο κύριος Μαχλάς τού ζήτησαν να παίξει κόντρα στην Κέρκυρα, επειδή το ματς με τον ΟΦΗ ήταν πολύ σημαντικό για τον ΟΦΗ και έπαιξε με απίστευτο πόνο. 

Ο “Μερέμπα” δέχτηκε ένα άσχημο μαρκάρισμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της προηγούμενης εβδομάδας και επίσης χρειαζόταν να ξεκουραστεί, αλλά και πάλι ο προπονητής του ζήτησε να παίξει ακόμη και στο 20% και αυτό ήταν που τελικά έκανε και άπαντες είδαν πως ξεκίνησε να κινείται στο πρώτο γκολ. Επιπλέον, έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τιμωρία από τις κίτρινες κάρτες και αποφασίσαμε να τον σταματήσουμε τώτα λόγω του τραυματισμού. 

Όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο μ@λ@κι#ς και είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις αυτές τις δύσκολες μέρες για τον ΟΦΗ να υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα από αυτά που ήδη έχουμε. Όπως πάντα λέω, είναι τιμή για τους δύο παίκτες που εκπροσωπώ να παίζουν για τον ΟΦΗ και να εκπροσωπούν τον σύλλογο ακόμη κι αν φυσικά πρέπει να πάρουν τα χρήματά τους σύντομα για τα οποία εργάζονται, καθώς έχουν οικογένειες που χρειάζονται λεφτά για να ζήσουν. Και οι δύο έχουν συμβόλαιο 2 ετών και όπως έχω πει  πρόθεσή μας είναι να τιμήσουμε το συμβόλαιό μας, αν η άλλη πλευρά μας σεβαστεί επίσης». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook