Aποδείχθηκε ξανά… “Πολύ σκληρός για να πεθάνει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το… θρίλερ της Τετάρτης είχε “χάπι εντ” για τον ΟΦΗ, που ενώ ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί, βρήκε τον τρόπο να επιβιώσει ξανά και συνεχίζει πλέον τον καθημερινό αγώνα του έχοντας λάβει το “πράσινο φως” από την Σούπερ Λιγκ.

Ένα… θρίλερ άνευ προηγουμένου έζησε ο ΟΦΗ την Τετάρτη, όπου αν και είχε το… μαχαίρι στο λαιμό, αποδείχθηκε και πάλι “πολύ σκληρός για να πεθάνει”, μένοντας ζωντανός κόντρα σε όλους και σε όλα. 

Το έργο είχε… “χάπι εντ” για τον ΟΦΗ, που ενώ ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί, βρήκε τον τρόπο να επιβιώσει ξανά και συνεχίζει πλέον τον καθημερινό αγώνα του έχοντας λάβει το “πράσινο φως” από την Σούπερ Λιγκ.

Το ματς με τον Παναιτωλικό βρισκόταν στον… αέρα και άπαντες αγωνιούσαν για το τι θα γίνει με τις υποθέσεις των Ταυλαρίδη, Ρόβα και Γεωργίου, όμως το ποσό κατατέθηκε, και πλέον στον ΟΦΗ… κοιτάζουν την επόμενη μέρα ώστε να μην ξαναφτάσει η ομάδα στο.. σημείο μηδέν.

Τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου και η ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό,  περνάνε σε δεύτερο πλάνο με τα όσα προηγήθηκαν αφού τα προβλήματα ήταν πολλά και η τύχη του αγώνα κρέμονταν από μία.. κλωστή λίγες ώρες πριν διεξαχθεί.

Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, να δρομολογηθεί και το θέμα ώστε να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις γιατί το ρόστερ είναι αποψιλωμένο και έρχονται συνεχείς υποχρεώσεις, αρχής γενομένης με τους αγώνες στην Βέροια το προσεχές Σάββατο για το πρωτάθλημα και στην Κομοτηνή την προσεχή Τετάρτη για το Κύπελλο κόντρα στον Πανθρακικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook