Για βαθμούς στην Βέροια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ καλούνται να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Βέροια, όπου αντιμετωπίζουν την ομώνυμη ομάδα. (15:00 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Ήταν που ήταν δεδομένη η ανάγκη για βαθμούς για τον ΟΦΗ, ήρθε και η ποινή τον -6 βαθμών από την FIFA για να την κάνει επιβεβλημένη. Η ποινή της ομοσπονδίας έφερε τον ΟΦΗ στην 16η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ένα μόλις πάνω από τον προτελευταίο Εργοτέλη που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Πανιώνιο που βρίσκεται στην 15 θέση με 15 βαθμούς.

Η θηλιά γύρω από τον λαιμό του ΟΦΗ σφίγγει, με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να είναι αναγκασμένη και να κρίνεται επιβεβλημένο να πάρει και βαθμούς εκτός έδρας αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λόρια. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται να υπερασπίσει ξανά την εστία του ΟΦΗ.

Αντίθετα  θα απουσιάσει ξανά ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, ο οποίος είναι τραυματίας, όπως και ο Περογαμβράκης που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook