“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Τα κάθε λογής προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, σε συνδυασμό με την αφαίρεση των έξι βαθμών και τη διαιτησία του Αμπάρκιολη στη Βέροια, θεωρούνται στην κρητική ΠΑΕ ως ένα μήνυμα πως είναι ανεπιθύμητη και για αυτό ωθείται npos την παραίτηση από το πρωτάθλημα.
Ο Νίκος Μαχλάς σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Βέροια έκανε λόγο για σφαγιαστική διαιτησία, ενώ τόνισε ότι κάποιοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον ΟΦΗ και θέλουν να τον αποβάλουν από το πρωτάθλημα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ΕΠΟ. «Εφυγε η Νίκη Βόλου, θέλουν να διώξουν κι εμάς από το πρωτάθλημα και να κάνουν ένα δικό tous πρωτάθλημα να το χαίρονται οι ίδιοι…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο avrmp0e6pos ins ΠΑΕ.

Sportday

Με ανακοίνωσή του, όπου επισυνάπτει και πίνακα Με τιζ οφειλές της Π ΑΕ, ο Σύλλογος Με τόχων ΟΦΗ σημειώνει για το οικονομικό πρόβλημα: «Από τον πίνακα προκύπτει ότι οι μόνες οφειλές προς παίκτες που πληρώνονταν κανονικά ήταν εκείνες που ήταν από εκχώρηση τηλεοπτικών κλπ. Οι παίκτες που είχαν μπει στο μνημόνιο και οι υπόλοιποι που ήταν εκτός μνημονίου έχουν να πληρωθούν από τις αρχές του 2014». Καταλήγει δε, ότι «έφτασε η ώρα να σταματήσουμε να ψάχνουμε φαντάσματα και να γυρίσουμε τα βλέμματα μας στους πραγματικούς ενόχους…».

ΦΩΣ

Τα απανωτά προβλήματα στον ΟΦΗ έχουν βαρύνει εξαιρετικά το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Τα όσα έχουν συμβεί στο τελευταίο διάστημα ασφαλώς και δυσκολεύουν τη λειτουργία της ομάδας, ενώ η ήττα στη Βέροια αλλά και η διαιτητική συμπεριφορά του Αμπάρκιολη για τον οποίο πνέουν μένεα οι άνθρωποι του ΟΦΗ αποτελούν δύο επιπλέον στοιχεία που βαραίνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα εντάσσεται η διάθεση κάποιων παικτών να αποχωρήσουν από την ομάδα, ενώ την ίδια στιγμή και παρά τα όσα συμβαίνουν και τη λειψανδρία που παρατηρείται δεν παύουν να υπάρχουν δυσμενή σχόλια και κριτικές για την παρουσία παικτών όπως οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος και Μπανούσης που δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει. Όπως είναι φυσικό όλα τα παραπάνω παίζουν τον ρόλο τους και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να βρουν κάποιες λύσεις, όμως από ό,τι φαίνεται εκείνο που προέχει είναι να σβηστεί η ποινή αφαίρεσης των 6 βαθμών ώστε να δοθούν πίσω στην ομάδα. Γία τον σκοπό αυτό θα γίνει προσπάθεια να μεταπειστεί ο μάνατζερ -και πατέραςτου Πέσιτς*προκειμένου να συναινέσει στην ανάκληση της απόφασης της ΦΙΦΑ. Και βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να δοθούν χρηματικές εγγυήσεις στην πλευρά του παίκτη στον οποίο οφείλονται 122.000 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook