ΟΦΑΡΑ την ψυχή σου δεν την έχει κανένας άλλος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα λόγια είναι περιττά: Ένας ΟΦΗ που βρίσκεται μέσα σε καθεστώς αβεβαιότητας έπαιξε για την φανέλα, την ψυχή του και τον κόσμο του συντρίβοντας τον Πανθρακικό με 4-0 στην Κομοτηνή!

Όσοι πήγαν στην Κομοτηνή, από τους παίκτες που έπαιξαν μέχρι τον Αναστόπουλο και τον Σκέντζο με τον Παγωμένο αλλά το τελευταίο μέλος της αποστολής αξίζουν ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στην Θράκη παίρνοντας το εισιτήριο για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας (αν και εκκρεμεί ο επαναληπτικός του “Γεντί Κουλέ”).

Ο ΟΦΗ πήγε στην Κομοτηνή με 14 παίκτες και ο Νίκος Αναστόπουλος – που πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό – και μόνο την αγωνιστική ύπαρξη της ομάδας, ξεκίνησε με τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια και τους Μπολάκη, Μονιάκη, Φαζό και Δαμιανάκη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι και στην επίθεση οι Ροβίθης, Τζορτζ και Κουτσιανικούλης. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου πατούσαν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ήταν φανερό ότι ο ΟΦΗ παρουσίαζε πολύ καλύτερη εικόνα από τους γηπεδούχους. Τελικά, το σκορ άνοιξε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος με ωραίο μακρινό σουτ ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος και μέχρι το τέλος του 45λεπτου πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ με τους Μερεμπασβίλι, Τζορτζ με τον Κοσταρικανό να βάζει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook