Μερεμπασβίλι: “Θα μιλήσω πρώτα με τον ΟΦΗ και μετά θα δούμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κρίσιμη συνάντηση με τον Νίκο Μαχλά θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, ο οποίος με δηλώσεις του στο Gazzetta.gr τόνισε πως θα πάρει σύντομα την απόφασή του για το μέλλον του.

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Θα περιμένω πρώτα να μιλήσω με τον κ. Μαχλά και μετά θα πάρω την οριστική μου απόφαση», τόνισε αρχικά στο Gazzetta.gr ο Μερεμπασβίλι, για τον οποίο (σ.σ. όπως και για τον Λόρια) έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά το τελευταίο διάστημα. «Ειλικρινά αγαπώ τον ΟΦΗ και τον κόσμο της ομάδας, όμως από την στιγμή που δεν υπάρχει η αντιμετώπιση που πρέπει προς το πρόσωπό μου δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι», συμπληρώνει ο Γεωργιανός χαφ που θα έχει σήμερα Παρασκευή μία επαφή με τον Νίκο Μαχλά.

Ο Μερεμπασβίλι δεν αρνήθηκε την ύπαρξη ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες. Τόσο από την χώρα μας όσο και από την Ευρώπη. «Υπάρχει όντως ενδιαφέρον για μένα από διάφορους συλλόγους. Και από ομάδες από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Δεν θα ήθελα όμως να πω ονόματα από την Ελλάδα. Θα μιλήσω πρώτα με την ομάδα του ΟΦΗ και μετά θα δούμε το τι θα συμβεί με μένα», απάντησε αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook