To who is who της νουβέλ βαγκ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ακτινογραφεί τη νουβέλ βαγκ του ΟΦΗ που βρήκε… φως και μπήκε στην 11αδα δείχνοντας ότι η ομάδα μπορεί να έχει και αύριο.

Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης σε πρώτη βάση και ακολουθούν οι Μανιδάκης, Μαραθιανός και ο Χύζι είναι οι παίκτες που βρίσκουν χώρο στην ενδεκάδα εισπράττοντας το ζεστό και καθ’ όλα άξιο χειροκρότημα του κόσμου.

Ξεκινώντας από τους Φαζό, Δαμιανάκη: Έγιναν επαγγελματίες με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη. Φαζός και Δαμιανάκης, οι “διόσκουροι” του ΟΦΗ, υπέγραψαν πενταετή συμβόλαια και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν αρχίσει να δείχνουν το ταλέντο τους. Οι δυο τους είχαν αρχίσει να ξεχωρίζουν από το καλοκαίρι του 2011 όταν ο προπονητής της Κ20 Δημήτρης Βολονάκης τους πήρε από ακραία μπακ και τους έκανε κεντρικούς αμυντικούς. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Δαμιανάκης και Φαζός έχουν μόλις δύο μήνες διαφορά αφού γεννήθηκαν και οι δύο το καλοκαίρι του 1995. Αριστεροπόδαρος ο ένας (Δαμιανάκης), δεξιοπόδαρος ο άλλος (Φαζός) έχουν δείξει ότι έχουν μπροστά τους πολύ μέλλον. Διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες, έκαναν το ξεπέταγμα τώρα και πλέον απομένει πολύ δουλειά για να αποδείξουν τις καλές συστάσεις που τους συνοδεύουν.

Ο Μανώλης Μπολάκης έκανε ντεμπούτο την προηγούμενη Πέμπτη, στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό. Ο αρχηγός της Κ20 του ΟΦΗ έκανε την πρώτη του προετοιμασία ως επαγγελματίας το προηγούμενο καλοκαίρι παρουσιάζοντας ραγδαία βελτίωση μέσα στους τελευταίους μήνες. Έναν χρόνο μεγαλύτερος από τους Φαζό, Δαμιανάκη (γεν. 20/10/1994) δείχνει ότι πρόκειται για ένα δεξί μπακ με καλές αμυντικές ικανότητες, δείγμα η εμφάνιση απέναντι στον “πολύ” Αφελάι αλλά και το γεγονός ότι έχει πάθος, τσαμπουκά και πολύ πείσμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook