Όλο το χρονικό του νέου εκβιασμού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έπαθε νέα κατραπακιά, η Σούπερ Λιγκ φοβούμενη Αλαφούζο και σία βρήκε και έκανε πάνω στο άψυχο κορμί της ομάδας και οι δύο Λόπεζ εκβιαστικά πέτυχαν αυτό που ήθελαν.

Οι δύο Ισπανοί έσφιξαν ακόμα πιο πολύ το σκοινί στον λαιμό του ΟΦΗ έχοντας πάρει συνολικά και οι δύο σχεδόν 100.000 ευρώ αλλά για 54 χιλιάρικα φέρνουν τον ΟΦΗ ακόμα ένα βήμα προς την διάλυση. Τι συνέβη όμως για να φτάσει η κατάσταση σε αυτό το σημείο; Στον Χόρχε Λόπεζ οφείλονταν 165.000 ευρώ από την σαιζόν 2011 – 2012 και 193.700 στον Τζόρντι Λόπεζ. Οι δύο Ισπανοί μέσω του μνημονίου πληρώνονταν με τον Χόρχε Λόπεζ να έχει πάρει 45.000 ευρώ και τον Τζόρντι Λόπεζ 53.000, συνολικά δηλαδή 98.000 ευρώ! Χθες, ο Χόρχε Λόπεζ αξίωνε 24.000 ευρώ και ο Τζόρντι Λόπεζ 30.600 ευρώ, συνολικά 54 χιλιάδες ωστόσο δεν δέχονταν κανέναν συμβιβασμό απαιτώντας άμεσα τα χρήματα.

Χθες το μεσημέρι η Σούπερ Λιγκ έστειλε φαξ στην ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνοντας την για τα δυσάρεστα και στον ΟΦΗ ήταν σε διαρκείς επαφές με τους δύο Ισπανούς που παρέκαμψαν και τον δικηγόρο τους στην Ελλάδα προχωρώντας σε αυτήν την ενέργεια. Στον ΟΦΗ τονίζουν και υποστηρίζουν ότι τους πρότειναν ακόμα και επιταγές ημέρας προκειμένου να αποσύρουν το αίτημα για αφαίρεση βαθμών ωστόσο και οι δύο διατηρούσαν αδιάλλακτη στάση. Οι παίκτες δεν δέχονταν τα χρήματα με την Σούπερ Λιγκ στην συνέχεια να παίζει τον ρόλο του «Πόντιου Πιλάτου» αφού ήδη οι εκφοβισμοί κάποιων ΠΑΕ στην υπόθεση των Ρόβα, Ταυλαρίδη, Γεωργίου φαινόταν ότι είχαν πιάσει τόπο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook