«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 1 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ
Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν κάθε βαθμό που χάθηκε λόγω χρεών είναι στον ΟΦΗ. Ετσι την ερχόμενη Τέταρτη θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή ins ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε ο ΟΦΗ για την απόφαση της Super League  να αφαιρέσει τέσσερις βαθμούς από την ομάδα του Ηρακλείου και να μην ορίσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο λόγω οφειλών (στους  ποδοσφαιριστές Χόρχε και Ζόρντι Λόπεθ)
Στην κρητική ομάδα υποστηρίζουν πως δεν τους κοινοποιήθηκε η απόφαση πέντε μέρες πριν όπως ορίζουν οι κανονισμοί ώστε να υπάρχει περιθώριο αντίδρασης. αλλά αυτό έγινε πριν από τέσσερα μέρες.
Αύριο είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση μιας άλλης έφεσης που έκαναν οι «μελανόλευκοι» στη ΦΙΦΑ για την αφαίρεση 6 βαθμών λόγω οφειλών στον ποδοσφαιριστή Αλεξάντερ Πέσιτς.
Sportday: Αποφασίζουν για όλα
Αποφασίζουν για όλα Η πιο κρίσιμη ημέρα στην ιστορία του ΟΦΗ είναι η αυριανή. Ουσιαστικά οι Κρητικοί θα αποφασίσουν αύριο για το αν αξίζει τον κόπο να πληρώσουν τις 55.000 ευρώ (δεν έχουν βρεθεί ακόμα) στους Χόρχε και Ζόρντι Λόπεθ για να οριστεί ο αγώνας της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. μια και ακολουθούν οι προσφυγές των Μπόντορ. Βλόνταρτσικ και Βάντο. οι οποίες απειλούν με νέες κυρώσεις. Σημαντικό ρόλο για το αν θα συνεχιστεί η προσπάθεια σωτηρίας θα παίξει και η προσπάθεια της νομικής υπηρεσίας του ΟΦΗ τόσο για την επιστροφή των έξι βαθμών που αφαιρέθηκαν λόγω του χρέους στον Πέσιτς όσο και για τον ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο (επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα). Εν μέσω αυτού του κλίματος, ο Νίκος Αναστόπουλος συνεχίζει να δουλεύει στις προπονήσεις με τους παίκτες ελπίζοντας ότι η ομάδα δεν θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Σε αναμονή παραμένουν και οι υπό μεταγραφή παίκτες.
ΦΩΣ: Εν αρχή ην.., η ένσταση στον ΟΦΗ
Εν αρχή ην.., η ένσταση στον ΟΦΗ. Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα για την ομάδα του Ηρακλείου, αφού μπορεί να εκκρεμούν διάφορα θέματα, όμως τη διοίκηση της ΠΑΕ καίει η αφαίρεση των τελευταίων τεσσάρων βαθμών. Για αυτό και περιμένουν την εκδίκαση της προγραμματισμένης για αύριο ένστασης που έχουν καταθέσει στη διοργανώτρια, με αφορμή ότι δεν τηρήθηκε το πενθήμερο πριν από την αφαίρεση των βαθμών. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα αναπτύξουν τις απόψεις τους, προσδοκώντας αναστολή της απόφασης, και στη συνέχεια θα κινηθούν για όλα τα θέματα. Είναι ξεκάθαρο πως τα προβλήματα είναι πολλά και ποικίλα για τη διοίκηση του ΟΦΗ, όμως προέχει να ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση αναφορικά με τα βαθμολογικά, ώστε να δημιουργηθεί και ένα κλίμα αισιοδοξίας. Από τον ΟΦΗ έχουν ήδη αφαιρεθεί δέκα βαθμοί και αν παραμείνει ως έχει η κατάσταση, δεν ανατρέπονται τα δεδομένα.
Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην προχωράνε οι διοικούντες στην ανακοίνωση κάποιων μεταγραφών που θεωρούνται τελειωμένες. Στην περίπτωση που ο ΟΦΗ δικαιωθεί, είναι πιθανό αύριο να ανακοινωθεί η συμφωνία με τον Τσοκάνη.
• Έφυγε για την πατρίδα του ο Άρτολα και είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook