“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 3 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα τελευταία ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Στην κυριολεξία οκτώ μεταγραφές της τελευταίας στιγμής και μία έκπληξη, με τον πολύπειρο Γιώργο Γεωργίου (έφυγε από τον Απόλλωνα Σμύρνης), ο οποίος απασχολούσε εδώ και μήνεε τον ΟΦΗ, όχι όμως όσον αφορά στην επιστροφή του, αλλά στην καμπάνα της αφαίρεσης βαθμών (μαζί με Ταυλαρίδη και Ρόβα), την οποία απέφυγε (πληρώνοντας 150.000 ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές) λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η παρουσία των Μαχλά, Αναστόπουλου και το συναισθηματικό δέσιμο μέτρησε στην απόφαση του εν λόγω στόηερ, που κανείς δεν πίστευε ότι θα γύριζε, μετά τα όσα είχαν συμβεί στα δικαστήρια. Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση των Στέλιου Τσουκάνη ( Νίκη Βόλου), Στέφανου Μαρτσάκη (Χανιά), Νίκου Μουστάκη (Φωκικός), Παντελή θεολόγου (δανεικός από Ατρόμητο), Κώστα Κρητικού (ελεύθερος από Φωστήρα), Κυριάκου Σαββίδη (δανεικός από ΠΑΟΚ), Γιάννη Ασλανίδη (ΠΑΟ Ρουφ) Γιάννη Γεωργόπουλου (Πανηλειακός). Σαφώς και πρόκειται για παίκτες (με εξαίρεση τον Γεωργίου) που είτε προέρχονται από μικρότερες κατηγορίες είτε δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά για αυτούς μέτρησε το δέλεαρ της super league και της προοπτικής να αγωνιστούν σε μία ομάδα που χρειαζόταν λύσεις. Επιπλέον, στο ράστερ παρέμεινε και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, καθώς απέσυρε την προσφυγή, διότι έλαβε μέρος των οφειλομένων. Πλέον, το δυναμικό αριθμεί 23 παίκτες και ο Νίκος Αναστόπουλος θα προσπαθήσει να παρουσιάσει μία ομάδα, που θα παλέψει όσο πάει. Ολα αυτά τη στιγμή που κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. με φιρμάνια να είναι στον…δρόμο και με τα χρέη να έρχονται στην επιφάνεια ανά πάσα στιγμή, λόγω των αναρίθμητων ανοιχτών μετώπων.

Sportday

Παίκτες με τη… σέσουλα έκλεισε χθες, τελευταία ήμερα των μεταγραφών, και παρά τον περιορισμό που έχει ως προς τις ηλικίες και τις εθνικότητες, ο ΟΦΗ. Το γεγονός δείχνει ότι οι άνθρωποι του δεν εγκαταλείπουν τη μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, πήρε τους Τσουκάνη. Σαββίδη (δανεικό από ΠΑΟΚ). Μαρτσάκη (από Χανιά). Θεολόγου (δανεικό από Ατρόμητο). Ασλανίδη (από Ρουφ). Κρητικό (από Φωστήρα). Μουστάκη (από Φωκικό). Γεωργόπουλο (από Πανηλειακό). Επίσης, μέχρι αργά το βράδυ «πάλευε» τον Γιώργο Γεωργίου.

Live Sport

Μπορεί το μέλλον του ΟΦΗ να εξακολουθεί να κρέμεται από μία κλωστή, οι άνθρωποι όμω5 της Κρητικής ομάδας δείχνουν διατεθειμένοι να μην πετάξουν… λευκή πετσέτα. Η παρουσία του Νίκου Μαχλά και του Νίκου Αναστόπουλου στην Αθήνα απέδωσε… καρπούς, καθώς οι δύο άντρες κατάφεραν έστω και την ύστατη ώρα να συμφωνήσουν με οκτώ ποδοσφαιριστέ5 (!). η έλευση των οποίων στο Ηράκλειο γεμίζει το ράστερ μετά τις μαζικές αποχωρήσεις των τελευταίων μηνών. Χθες αργά το βράδυ οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση των Στέλιου Τσουκάνη (Νίκη Β ), Στέφανου Μαρτσάκη (Α.Ο Χανιά). Νίκου Μουστάκη (Φωκικόε). Παντελή θεολόγου (Ατρόμητος δαν], Κώστα Κρητικού ((Φωστήρας), Κυριάκου Σαββίδη (ΠΑΟΚ, δαν ), Γιάννη Ασλανίδη (ΠΑΟ Ρουφ] και Γιάννη Γεωργόπουλου (Πανηλειακ05) Όσον αφορά τη μοναδική μεταγραφή που δικαιούνται άνω των 24 ετών. στον ΟΦΗ πάλευαν μέχρι την τελευταία στιγμή να πείσουν τον 36χρονο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Γεωργίου, ο οnoios μέχρι πρότινοε αγωνιζόταν στον Απόλλωνα, ωστόσο το θέμα μέχρι αργά το βράδυ παρέμεινε ανοιχτό.
Σχετικά με τον ορισμό του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. οι άνθρωποι του ΟΦΗ υποστήριζαν χθες ότι έχουν τα χρήματα (54.600 ευρώ) προκειμένου να., καλύψουν τουε Χόρχε και Ζόρντι Λόπεθ και εντόε των επόμενων ωρών θα κατατεθούν στους λογαριασμούε των παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μαχλάς και οι συνεργάτεε του βρίσκονται σε επικοινωνία και με δικηγόρους των ποδοσφαιριστών που απειλούν την κρητική ομάδα με αφαίρεση βαθμών αν δεν πληρωθούν (η.χ Βλόνταρτσικ) και τα αποτελέσματα αυτών των επαφών δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την απόφαση ins διοίκησηε για το αν θα επιμείνει στην προσπάθεια για διεκδίκηση ins παραμονήε στην κατηγορία. Τέλος αύριο θα εκδικαστεί από τη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ΟΦΗ κατά της πρόσφατης τιμωρίας (αφαίρεση τεσσάρων βαθμών και μη ορισμόε του ματς με τον Ατρόμητο), ενώ την προσεχή Δευτέρα η έφεση για την απόφαση της FIFA για την αφαίρεση των έξι βαθμών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook