“Ο ΟΦΗ είναι μια οικογένεια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τις πρώτες του εντυπώσεις αλλά και την απόφαση να έρθει στο Ηράκλειο μίλησε στο gazzeta ο νέος στόπερ του ΟΦΗ Παντελής Θεολόγου.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την συνέντευξή του:

– Παντελή πως πήρες την απόφαση να κλείσεις στον ΟΦΗ με δεδομένο πως τα προβλήματα που έχει δεν είναι και λίγα;

Κοιτάξτε παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ που είναι μία ιστορική ομάδα, αποφάσισα να πάω εκεί για να αποκτήσω εμπειρίες παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια μου και να βελτιωθώ. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ στο να παραμείνει στην κατηγορία και μετά να γυρίσω πιο δυνατός στον Ατρόμητο. Δεν είχα καθόλου χρόνο συμμετοχής με τον Ατρόμητο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να κλείσω με δανεισμό στον ΟΦΗ. Πήρα το ρίσκο και το έκανα.

– Υπήρχαν άλλες επιλογές για σένα εκτός από τον ΟΦΗ;

Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες Β’ Εθνικής. Στην αρχή δεν ήταν στα πλάνα του Ατρομήτου και τα δικά μου να φύγω. Όμως μετά από μία συζήτηση που κάναμε κρίναμε πως το καλύτερο δυνατό θα ήταν να έρθω στον ΟΦΗ.

– Ποιά θεωρείς ότι είναι τα ατού σου στο αμυντικό σου παιχνίδι;

Το… διάβασμα των φάσεων και το πάθος που βγάζω. Βέβαια υπάρχουν πολλά σημεία και στοιχεία, τακτικά και τεχνικά που θα πρέπει να βελτιώσω.

– Βλέπεις πως ο ΟΦΗ έχει πιθανότητες να σωθεί;

Ναι σίγουρα και έχει πιθανότητες να μείνει στην κατηγορία. Τα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για να σωθεί αυτή η ιστορική ομάδα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία θα μπορέσουν να αναδειχθούν και τα παιδιά που είναι εκεί. Ο ΟΦΗ πρέπει να είναι στην Σούπερ Λίγκα. Εκεί πρέπει να είναι και εκεί αξίζει να βρίσκεται.

– Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Να κάνω όσα πιο πολλά ματς μπορώ. Μετά όπως είπα και πριν να γυρίσω στον Ατρόμητο για να πάρω φανέλα βασικού.

– Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον ΟΦΗ;

Όλοι οι άνθρωποι είναι στην ομάδα είναι πολύ δεμένοι. Όλοι είναι μία οικογένεια. Εάν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα εξωαγωνιστικά προβλήματά μας ο ΟΦΗ θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία.

– Τι είναι αυτό που κρατάς από τον Ατρόμητο και τι πρότυπα έχεις;

Σίγουρα από το πέρασμά μου στον Ατρόμητο έχω μάθει πολλά. Θαυμάζω πολύ και τα τρία στόπερ που είχε η ομάδα: Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη και Φυτανίδη. Με βοήθησαν πολύ στο να βελτιώσω αρκετά πράγματα. Όσο καιρό ήμουν εκεί με συμβούλευαν και με στήριζαν.

– Πως ήταν η σχέση σου με τους Παράσχο και Σα Πίντο;

Και με τους δύο είχα πολύ καλύ σχέση. Ο κύριος Παράσχος μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στον Ατρόμητο. Και με τον Σα Πίντο τα πηγαίναμε πολύ καλά. Καθημερινά με συμβούλευαν και με βοηθούσαν. Για κάποιο λόγο δεν πήρα τις συμμετοχές που ήθελα. Και με τους δύο όμως είχα άριστες σχέσεις.

– Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθούμε ξανά στον ΟΦΗ. Τι θεωρείς πως πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα για την… μάχη της παραμονής; Θεωρείς πως μπορεί και αξίζει την παραμονή ο σύλλογος;

Θα πρέπει να δίνουμε το 110% σε κάθε ματς και να παίρνουμε έστω έναν βαθμό. Με τους βαθμούς που μας έχουν αφαιρεθεί θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει, όμως άσχετα από αυτό εμείς θα πρέπει να δίνουμε τα πάντα. Θα γίνει… μάχη για την παραμονή με Εργοτέλη, Πανιώνιο και άλλες ομάδες. Για μένα ο ΟΦΗ και μπορεί και αξίζει να μείνει στην κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook