Τελικά γίνονται θαύματα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλοι μιλάνε για ένα “θαύμα” του ΟΦΗ. Είναι τελικά “θαύμα” αυτό που συμβαίνει ή όχι; Και αν γίνονται θαύματα την σημερινή εποχή, τι είδους θαύματα είναι αυτά;

Κανένας δεν περίμενε πως όταν στις αρχές του Γενάρη, ο ΟΦΗ μισοδιαλυμένος μένοντας με 13 και 14 ποδοσφαιριστές θα είχε ζωή μετά από 20 ημέρες και έναν μήνα. Και όμως μπορεί να μην γνωρίζει κανένας αν ο ΟΦΗ θα ζει σε λίγες εβδομάδες αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει σφυγμό και μάλιστα δυνατό. Και η μάχη που δίνεται σε καθημερινή βάση είναι τεράστια, αυτό οφείλει να το αναγνωρίσει όλος ο κόσμος, στο αγωνιστικό για τον Αναστόπουλο και στο εξωαγωνιστικό στον Μαχλά. Η πορεία του ΟΦΗ είναι ένα θαύμα και παράλληλα ένα τρανό παράδειγμα για το πως πρέπει να παλεύεις ακόμα και όταν νιώθεις ότι είσαι… ετοιμοθάνατος. Μακάβρια λέξη αλλά η πραγματικότητα.

Πλέον, στον ΟΦΗ κοιτάζουν μπροστά και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραμείνουν στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο ΟΦΗ έχει να δώσει μπροστά του τρεις σπουδαίες μάχες και μέσα σε 8 ημέρες αντιμετωπίζοντας κατά σειρά Εργοτέλη, Ξάνθη και Παναθηναϊκό. Και όπως γίνεται κατανοητό, χρόνος για χάσιμο και πανηγύρια δεν υπάρχει. Και αυτό το ξέρουν καλά στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook