“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Μέχρι τέλους αποφάσισαν να παλέψουν για τη σωτηρία του ΟΦΗ οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, στο χθεσινό συμβούλιο. Χθες μάλιστα υπέβαλαν την παραίτηση τους τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου να διευκολύνουν, σε νομικό επίπεδο, τον Νίκο Μαχλά και το στενό του επιτελείο, που τρέχουν τις εξελίξεις για τον σχηματισμό διοίκησης πρωτοδικείου. Το παραπάνω νέο επεισόδιο στο φετινό σίριαλ του ιστορικού σωματείου ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο και πλέον οι Κρητικοί περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την «επόμενη μέρα» στο «Γεντί Κουλέ». Παράλληλα, η επική εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σκόρπισε ικανοποίηση και αισιοδοξία. Παρά τον οικονομικό Γολγοθά, που ανεβαίνει εσχάτως η ομάδα του Ηρακλείου, έδειξε ότι στον αγωνιστικό χώρο παραμένει υπολογίσιμος αντίπαλος, ικανός να κάνει τη , ζημιά στον οποιονδήποτε και ως εκ τούτου ο στόχος για παραμονή στην κατηγορία φαντάζει πλέον εφικτός. Από χθες άπαντες στον Όμιλο έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στο κομβικό ματς με τον Εργοτέλη και θέλουν το τρίποντο πάση θυσία, ώστε ο θρίαμβος επί των Θεσσαλονικέων να πιάσει τόπο.
Ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι στο Παγκρήτιο, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Αλέξανδρου Περογαμβράκη, ο οποίος πάντως αναμένεται να είναι έτοιμος το επόμενο Σάββατο (14/2), για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον Μάιρον Αντόνιο Τζορτζ, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν θα προλάβει την αυριανή «μάχη» με τους «κιτρινόμαυρους» συντοπίτες. Ο ταλαντούχος επιθετικός από την Κόστα Ρίκα γλίτωσε τα χειρότερα (κάταγμα), ωστόσο η κάκωση που έχει υποστεί στην ποδοκνημική τον καθιστά άκρως αμφίβολο. Σε ό,τι έχει να κάνει με το… δικαστικό ρεπορτάζ, σήμερα δεν θα συζητηθεί εντέλει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Σούπερ Λίγκας από μετόχους της ΠΑΕ, καθώς αιωρούνται φήμες ότι οι Κρητικοί θα επιδιώξουν αναβολή. Να θυμίσουμε ότι οι πρώην πρόεδροι Γιάννης Κουράκης, Φανούρης και Μανώλης Βατσινάς και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Μανώλης Βρέντζος ζητούν την έκδοση προσωρινής διαταγής, που θα απαγορεύει την επιβολή πειθαρχικών μέτρων κατά της ομάδας, όπως για παράδειγμα ο μη ορισμός αγώνων. Στο μέτωπο των προσφυγών και πιο συγκεκριμένα για τις υποθέσεις Πέσιτς, Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα και ρι «μελανόλευκοι» ευελπιστούν ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος, όπερ και σημαίνει ότι περιμένουν να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες και να επιστραφούν οι δέκα βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τον ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα.

Goal

Η νίκη καρδιάς και ψυχής που πέτυχε ο ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΟΚ είχε και τον χαρακτήρα νέμεσης για tous Κρητικούς οι οποίοι, ανεξάρτητα από την τύχη που θα έχουν στο δικαστικό μέτωπο με την αφαίρεση βαθμών, αποφάσισαν να το πόνε μέχρι τέλους. Ακόμα κι αν οι βαθμοί δεν επιστραφούν, ακόμα κι αν σκάσουν κι άλλα φιρμάνια, ακόμα κι αν δεν αποφευχθεί το μοιραίο… Αυτό το απέδειξαν ο Νίκος Αναστόπουλος και οι παίκτες του την Τετάρτη το βράδυ και το επιβεβαίωσαν και οι άνθρωποι που ανέλαβαν να τρέξουν τον σύλλογο σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία. Στο χθεσινό συμβούλιο της ΠΑΕ, ο Νίκος Μαχλάς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να δοθεί μάχη μέχρις εσχάτων ανεξάρτητα από την πορεία των υποθέσεων Πέσιτς και Λόπεθ. των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.
Επίσης αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν οικονομικοί πόροι, ώστε η ΠΑΕ να μπορέσει να κλείσει κι dXkts ανοικιέ5 υποθέσει, ενώ υπήρξαν οι παραιτήσει όλων των μελών του ΔΣ, για να πάει ο σύλλοyos σε διοίκηση πρωτοδικείου. Στο μεταξύ, κι ενώ το ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Εργοτέλη πλησιάζει (αύριο 5.15μ.μ.), πλήγμα θεωρείται ο τραυματισμός του Μάιρον Τζορτζ, ο onoios υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική. Ο Κοσταρικαvos. που ήταν ο mvp της αναμέτρηαηs με τον ΠΑΟΚ. αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική, με τον Νίκο Αναστόπουλο να ψάχνει ήδη για το πως θα καλύψει το κενό του.

Goal

Θεούς και δαίμονες είχαν να αντιμετωπίσουν στον ΟΦΗ. σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές που είχαν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο και με τους οποίους υπήρχε συμφωνία σε όλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ομάδα της πεντάρας που δεν παραχώρησε νεαρό παίκτη της δανεικό στους Κρητικούς παρά το ότι ο προπονητής δεν τον έχει ούτε για πέμπτη λύση! Ποιος δεν θέλει να σωθεί ο ΟΦΗ;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook