Με συνταγή ΠΑΟΚ για ακόμα μία νίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εργοτέλης και ΟΦΗ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Παγκρήτιο (LIVE 17:15, Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) σε ένα παιχνίδι… ο θάνατος σου η ζωή μου.

Σε ένα παιχνίδι που αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να έχουν οξυγόνο στην μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Ο γηπεδούχους Εργοτέλης μετά την βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Επιχειρώντας μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή που έκαναν στα Περιβόλια, οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν στο να πάρουν το τρίποντο για να παραμείνουν κοντά σε θέση παραμονής ή ακόμα και να βρεθούν σε αυτή εφόσον νικήσουν και δεν συμβεί το ίδιο με τον Πανιώνιο.

Στην αποστολή του για το κρητικό ντέρμπι απέναντι στον ΟΦΗ συμπεριλήφθηκε ο Εστεμπάν Σολάρι. Έτοιμος και ο Γκέντσογλου, εκτός ξανά οι Χαλκιαδάκης και Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:,

Σαράνοφ, Καβουσάκης, Πίτσος, Φίντελεφ, Λουβιόν, Καζναφέρης, Μπόε-Καν, Κοζορώνης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Γκορκς, Γιουσούφ, Καλέ, Χαντί, Χουλά, Τζίλας, Ολαϊτάν, Τζανακάκη, Σολάρι και Μπουρσέλης.

Από την άλλη ο ΟΦΗ με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη μεγάλη του νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά χωρίς τους “νέους” θέλει και αυτός με την σειρά του το τρίποντο για να συνεχίσει να δίνει τον αγώνα για την παραμονή του. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει περαιτέρω προβλήματα και περιμένει από τους παίκτες του την ίδια φιλοσοφία και εικόνα όπως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ώστε να έρθει μία ακόμα νίκη. Στα θετικά για τον “Αλενατόρε” η επιστροφή Περογαμβράκη έπειτα από αρκετό καιρό.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ, Μπολάκης, Μαραθιανός και Περογαμβράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook