Περιμένει τον… ήλιο εν μέσω χιονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μία κρίσιμη βδομάδα ξεκίνησε για τον ΟΦΗ καθώς καλείται να δώσει εκ νέου “μάχες” εντός αλλά κυρίως εκτός αγωνιστικών χώρων.

Επέλαση του χιονιά και σφοδρή κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει και την Κρήτη σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξεδώθει, όμως ο ΟΦΗ αναζητάει το.. φως του ήλιου που θα τον ξαναζεστάνει και πάλι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μία καθοριστιής σημασίας βδομάδα διανύουμε ήδη με την Κρητική ομάδα να καλείται να δώσει και πάλι “μάχες” τόσο σε αγωνιστικό, όσο και κύρια σε εξω αγωνιστικό επίπεδο.

Σήμερα, Δευτέρα, και αύριο, Τρίτη, περιμένει να μάθει τα καθέκαστα σχετικά με την αφαίρεση των 10 βαθμών που έχει υποστεί ελέω Πέσιτς και των δύο Λόπεζ. Ο ΟΦΗ διεκδικεί και θέλει να πάρει τους βαθμούς ξάνα πίσω αλλά και να γίνει το ματς με τον Ατρόμητο.

Επίσης περιμένει να μάθει αν θα συνεχιστεί το… μπλόκο από την Λίγκα σχετικά με τους νεοαποκτηθέντες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι την Τρίτη πρόκειται να συνεδριάσει η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών που θα αποφασίσει για την έκδοση των δελτίων.

Από κει και πέρα ο ΟΦΗ έχει μπροστά του δύο σημαντικά ματς για Κύπελλο και πρωτάθλημα. Κατ΄αρχήν την Πέμπτη φιλοξενεί την Ξάνθη στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου και την Κυριακή τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook