“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Αυτή η εβδομάδα είτον ΟΦΗ. Το σημαντικότερο είναι ότι θα εκδοθούν οι αποφάσεις για τις δύο εφέσεις που έχει καταθέσει, προκειμένου να του επιστραφούν οι 10 αφαιρεθέντες βαθμοί.
Κατόπιν ακολουθεί ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου με την Ξάνθη, όπου θα φανεί εάν η κρητική ομάδα μπορεί να ελπίζει, παρά τα μεγάλα προβλήματά της. σε διάκριση στο Κύπελλο.
Από τη μεριά του. ο Νίκος Αναστόπουλος. ο οποίος είδε την ομάδα του να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στο τοπικό ντέρμπι κι εντούτοις να χάνει, είπε στους παίκτες του να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι και να μην απογοητευθούν από το προχθεσινό αποτέλεσμα.

Goal

Την απόφαση ins FIFA στην τιμωρία των -6 για τον Πέσιτς περιμένουν σήμερα στον ΟΦΗ όπου μέχρι αύριο θα καταθέσουν υπόμνημα στην Εφέσεων tns ΕΠΟ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο για τον οποίο τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών. Το διήμερο είναι «καυτό» για tous KpnriKous που δηλώνουν ότι θα το παλέψουν μέχρι teAous. αλλά αν δεν tous επιστραφούν οι βαθμοί, μέλλον δεν υπάρχει.

ΦΩΣ

Οση πίκρα και απογοήτευση και αν άφησε στους ανθρώπους του ΟΦΗ το προχθεσινό τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, δεν επιτρέπεται να σταθούν περισσότερο σε αυτό, καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν. Και δεν είναι τόσο το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με την Ξάνθη, που ούτως ή άλλως δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον ΟΦΗ. Ζητούμενο παραμένει το πρωτάθλημα και εκείνο που επιθυμούν οι άνθρωποι του είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα που εμποδίζουν την έκδοση των δελτίων των νεοαδελτία στον ΟΦΗ ποκτηθέντων οκτώ ποδοσφαιριστών. Η μάχη για τους ανθρώπους του ΟΦΗ θα δοθεί αύριο στην ΕΠΟ, στην προγραμματισμένη εκδίκαση της έφεσης κατά της επιτροπής μεταγραφών. Από εκεί και πέρα, ο Περογσμβράκης θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή, ενώ μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρεθούν ο Μονιάκης που ταλαιπωρείται από τράβηγμα και ο Τζορτζ που αγωνίστηκε χωρίς να είναι 100% έτοιμος κόντρα στδν Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook