Συνάντηση Κοντονή – Μποροβήλου και… μείωση των ομάδων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, είχε την Τρίτη (10/2) ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής για να συζητήσουν τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους τρόπους αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων όσον αφορά τα θέματα αντιμετώπισης της βίας μιας και πεποίθηση και των δύο πλευρών είναι να γίνει ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο κ. Κοντονής ξεκαθάρισε στον κ. Μποροβήλο, ότι από την νέα αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το σύστημα ελέγχου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες της Super League, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Επιπλέον, συζητήθηκε και το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών με στόχο τη βιωσιμότητα των ελληνικών πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου.

«Υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον Υπουργό για τα ζητήματα βίας. Συζητήσαμε για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με το οποίο θα μπορούμε να ελέγξουμε περισσότερο τη βία.

Συζητήσαμε για να γίνει ένα νέο νομοσχέδιο για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και σε συνεργασία με ΕΠΟ και Super League να αρχίσουμε τη νέα σεζόν από άλλη βάση», δήλωσε μετά την συνάντηση ο Γιώργος Μποροβήλος, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Η μείωση των ομάδων και άλλες παράπλευρες ενέργειες πρέπει να γίνουν για να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες για να μην έχουμε αποχωρήσεις ομάδων, όπως συνέβη φέτος, αλλά και για να υπάρχει υγιής ανταγωνιστικότητα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook