Κατατέθηκαν τα υπομνήματα – τις επόμενες ημέρες η απόφαση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ και νομικά απέδειξε ότι έχει όλο το δίκιο με το μέρος του και πλέον όλοι στον σύλλογο περιμένουν την απόφαση για την επιστροφή των τεσσάρων βαθμών και τον ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Εν αναμονή της απόφασης, που πάντως δεν πρόκειται να βγει σήμερα, βρίσκονται στον ΟΦΗ στην μάχη δικαίωσης που δίνει ο σύλλογος απέναντι στον πόλεμο που δέχεται από όλους και όλα. Στα υπομνήματα που κατατέθηκαν σήμερα, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ υποστηρίζει – και αποδεικνύεται περίτρανα βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ – ότι ο ΟΦΗ τιμωρήθηκε παράνομα και παράτυπα αφού όπως αναφέρει η παράγραφος 2γ του άρθρου 33: «Σε περίπτωση που ομάδα τιμωρηθεί με απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου με μη ορισμό των αγώνων της από τη διοργανώτρια, οι αγώνες αυτοί δεν θα ορίζονται από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης στη διοργανώτρια, εφόσον δεν μεσολαβούν πέντε (5), τουλάχιστον ημέρες από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα».

Όπως γίνεται κατανοητό, γίνεται λόγος για μια εντελώς παράτυπη ενέργεια από την πλευρά της Λίγκας που δείχνει και το πώς σκέφτεται απέναντι στον ΟΦΗ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν παρέστη νομικά, δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι επιθυμεί την διεξαγωγή του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook