H πιο μεγάλη μέρα του… πολέμου

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ δίνει αποφασιστικής σημασίας νομική μάχη με την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της Σούπερ Λιγκ ενώ περιμένει να μάθει τι θα γίνει μετα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του.

Η πιο μεγάλη μέρα του… πολέμου έφτασε για τον ΟΦΗ σήμερα, εκτός αν και πάλι ο καιρός έχει διαφορετική γνώμη, αφού μετά την χθεσινή αναβολή λόγω κακοκαιρίας, θα δοθεί το πρωϊ (9.30) αποφασιστικής σημασίας νομική μάχη με την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων από πρώην προέδρους και μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της Σούπερ Λιγκ.

Επίσης η Κρητική ομάδα ενώ περιμένει να μάθει τι θα γίνει μετα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του.

Δύο θέματα μείζονος σημασίας για το μέλλον την ομάδας την φετινή σεζόν αφού εφ΄ενός  ζητάει την άρση κάθε κύρωσης εις βάρος του συλλόγου ώστε να γλιτώσει από μία νέα απειλή αφαίρεσης βαθμών, και αφ΄ετέρου θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του με τους εννέα νέους παίκτες που σκανδαλωδώς δεν του επιτρέπεται να χρησιμοποιεί ακόμα.

Επιπλέον, όλοι στον σύλλογο περιμένουν την απόφαση για το ματς με τον Ατρόμητο και την επιστροφή των τεσσάρων βαθμών αλλά και τις εξελίξεις στο θέμα με τους μείον έξι λόγω Πέσιτς.

Κατά τα άλλα ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τον προημιτελικό Κυπέλλου με την Ξάνθην την προσεχή Πέμπτη αλλά και το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook