VIDEO / Μερέμπα: “Όλοι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γεωργιανός πήρε το βραβείο για την γκολάρα κόντρα στον Εργοτέλη και υπογράμμισε την προσπάθεια όλων και μέχρι τέλους μάλιστα!

O Γκιόργκι Μερεμπασβίλι από την μεριά του που κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 23ηςαγωνιστικής για το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Εργοτέλη επισήμανε:

«Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον κόσμο που ψήφισε και ανέδειξε καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής το τέρμα που πέτυχα κόντρα στον Εργοτέλη. Και επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Γιώργο Μακρή γιατί μου έδωσε μια πολύ καλή πάσα και κατάφερα να βάλω το γκολ. Είμαι στεναχωρημένος όμως που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς, γιατί κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς και ο αγώνας με τον Εργοτέλη ήταν εξίσου σημαντικός. Ελπίζω τα επόμενα παιχνίδια να είναι καλύτερα για εμάς και να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να μείνουμε στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα γνωρίζουμε ότι έχει πολλά προβλήματα αλλά παρέμεινα για να παλέψω μέχρι τον Μάϊο με τα υπόλοιπα παιδιά για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook