Κέρδισε και πάλι το χειροκρότημα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μία ακόμα αγωνιστική υπέρβαση έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ, που δείχνουν οτι παρά τις αντιξοότητες έχουν αντοχές, και είναι πολύ… σκληροί για να πεθάνουν.

Μπορεί ο ΟΦΗ να έχασε από τον Παναθηναϊκό με 2-3, ωστόσο σε μία ακόμα αναμέτρηση οι παίκτες του έκαναν αγωνιστική υπέρβαση και δείχνουν οτι αν μην τι άλλο είναι «πολύ σκληροί για να πεθάνουν».

Οι εναπομείντες παίκτες αντέχουν τα συνεχή ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αν και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του «Γεντί Κουλέ» έδειξαν οτι έμειναν από… βενζίνη κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού παίζουν οι ίδιοι σε όλα τα ματς.

Κέρδισαν το χειροκρότημα αφού η συγκινητική τους προσπάθεια αν μη τι άλλο αναγνωρίζεται από όλους.

Βέβαια για να σώσει ο ΟΦΗ την κατηγορία θα πρέπει να βγει ζωντανός από τον… ανελέητο πόλεμο που δέχεται, εκτός αγωνιστικών χώρων, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην υπόθεση του Πέσιτς, με τους -6 που αν επιστραφούν στον ΟΦΗ τότε θα μπορέσει να… το παλέψει στην συνέχεια.

Επίσης περιμένει να του επιτραπεί να χρησιμοποιήσει επιτέλους τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του αφού σκανδαλωδώς υπάρχει το σχετικό… μπλόκο από ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ.

Τώρα πλέον ο ΟΦΗ κοιτάζει το επόμενο ματς, την προσεχή Κυριακή, με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook