Εκδικάστηκε η έφεση – μέχρι την Παρασκευή η απόφαση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέα «μάχη» έδωσαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στην ΕΠΟ όπου απέδειξαν πως έχουν γίνει «εγκλήματα» μέχρι τώρα και η ομάδα δεν έχει πάρει τα δελτία εδώ και δύο εβδομάδες.

Στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Μανώλης Φωτάκης απέδειξε ότι κακώς δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία των εννέα ποδοσφαιριστών μιας και ο Κανονισμός της ΕΙΜ αναφέρει ότι δεν έχουν σχέση οι οφειλές προς πρώην παίκτες με αυτές του υπάρχοντος ρόστερ. Από την πλευρά της Επιτροπής στάθηκαν και ζήτησαν αποδείξεις που κατατέθηκαν από την πλευρά του ΟΦΗ ενώ ζητήθηκαν τα έγγραφα που δείχνουν ότι ο σύλλογος έχει έρθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλει χρήματα από προηγούμενα χρόνια, μιας και υπήρξε μια επιμονή στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Στον ΟΦΗ δεν ήθελαν να κάνουν κάποιο σχόλιο και πλέον περιμένουν την απόφαση που θα ανάψει το «πράσινο» φως για να τεθούν οι ποδοσφαιριστές στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου. Η απόφαση δεν πρόκειται να βγει σήμερα αλλά μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook