Οι πρώτες μέρες του Ρόι Κάρολ στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ανδρέας Μανουσάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τις… εντυπώσεις και τις συνήθειες του Ρόι Κάρολ , από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην Κρήτη.

Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ την ξενάγηση του Ρόι Κάρολ στο Ηράκλειο. Ο Ανδρέας Μανουσάκης, «σκιά» του Βορειο Ιρλανδού τερματοφύλακα, στις πρώτες του μέρες στο Ηράκλειο, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τις συνήθειες του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ, την… αγάπη του για τα φίδια, αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις του ιδίου και της οικογένειας του από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ…

Για τις εντυπώσεις του  από τον Κάρολ και την οικογένεια του:
«Τις τελευταίες ημέρες πέρασα αρκετές ώρες μαζί του. Με εξέπληξε ευχάριστα ο χαρακτήρας του. Περίμενα λόγω καταγωγής ένα πιο απόμακρο άνθρωπο, αλλά είδα το τελείως αντίθετο. Είναι ένας πρόσχαρος, φιλικός και ευγενικός άνθρωπος. Και πολύ καλός οικογενειάρχης. Αγαπάει πολύ την οικογένεια του. Και μπορώ να σας πώ ότι όλες οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του, περιστράφηκαν γύρω από το πώς θα τακτοποιήσει καλύτερα την οικογένεια του. Την διαβίωση τους, το σπίτι τους, τα σχολεία των παιδιών του. Η οικογένεια του θα μείνει στο Ηράκλειο. Για αυτό επέμενε. Ηθελε το περιβάλλον να αρέσει  στην γυναίκα και τα παιδιά του. Από ότι διαπίστωσα είναι πολύ ευχαριστημένοι. Για αυτό και είπε με μεγαλύτερη ευκολία το ναι».

Για την εικόνα που είχε για τον ΟΦΗ:
«Mπορώ να σας πώ ότι είναι εντυπωσιασμένος με την εικόνα του γηπέδου του ΟΦΗ. Μέσα από το Ιντερνετ ενημερώθηκε πλήρως για την ομάδα και την ιστορία της, αλλά και την πορεία της. Γνωρίζει το γήπεδο και μου έλεγε συνεχώς για την έδρα της ομάδας, τους φιλάθλους και το πόσο ανυπομονεί να παίξει. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ενημέρωση που είχε για την ομάδα. Γνώριζε ακόμη για την ευρωπαική παρουσία του ΟΦΗ.  Ενας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του επιπέδου του Ρόι Κάρολ είναι λογικό να κοιτάζει διάφορα. Και την ομάδα και τον κόσμο και τις εγκαταστάσεις της. Και  έδειξε πολύ ικανοποιημένος από αυτά που είδε. Ηξερε και τον Μαχλά και την ευρωπαική του καριέρα, αλλά και το Γιάννη Αναστασίου που πέρασε από τον ΟΦΗ, πριν ξεκινήσει την καριέρα του στην Ευρώπη».

Για τις αντιδράσεις του στις παραινέσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ:
«Οπου και αν βρεθήκαμε, ήταν ευχάριστος και έδειξε να το διασκεδάζει όταν οι άνθρωποι που μάθαιναν ποιος είναι του ζητούσαν ένα αυτόγραφο ή τον χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη. Δείχνει ένα άνθρωπο που αγαπάει πολύ  το ποδόσφαιρο. Με βάση το βιογραφικό του μπορεί να αποτελέσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα μας. Είναι σημαντικό που και αυτός είναι ευχαριστημένος που ήρθε στον ΟΦΗ. Όλα αυτά συγκλίνουν θετικά στο να έχει μια καλή παρουσία στον ΟΦΗ. Η παρουσία του πιστεύω ότι θα είναι σημαντική και σε άλλους τομείς. Εκτός από το γήπεδο και στα αποδυτήρια .Δείχνει να έψαξε το βήμα αυτό της καριέρας του».

Για την αγάπη του για τα φίδια:
«Πάνω στην συζήτηση, μου είπε ότι είναι φιλόζωος και θέλει το σπίτι που θα τους φιλοξενήσει να μπορεί να έχει τα κατοικίδια του. Μεταξύ αυτών μου ανέφερε ότι  ‘έχει και ένα φίδι. Και κάνοντας χιούμορ του εξήγησα  ότι η ονομασία του ΟΦΗ παραπέμπει σε αυτό. Του είπα ότι ίσως ήταν γραφτό του να έρθει σε μια ομάδα που παραπέμπει σε φίδι, ενώ ο υιός του μου ζήτησε να του φέρω ένα μπλουζάκι των Snakes των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook