Εξακολουθεί να δίνει “μάχες” εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ περιμένει το αυτονόητο, να του επιτραπούν να χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες, ενώ δεν εγκαταλείπει τον αγώνα για την επιστροφή των βαθμών που του έχουν αφαιρεθεί.

Μπορεί η… θηλιά να σφίγγει τον ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα με τις διάφορες αρνητικές αποφάσεις, ωστόσο δεν τα παρατάνε και ετοιμάζονται για την τελική “μάχη” ανατροπή των εις βάρος τους δεδομένων.

Οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας προσπάθησαν στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να αποδείξουν το αυτονόητο, οτι σκανδαλωδώς δηλαδή δεν τους επιτρέπεται ακόμα να χρησιμοποιούν τους νεοαποκτηθέντες και η τελική απόφαση αναμένεται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο ΟΦΗ επίσης  δεν παρατάει την υπόθεση αφαίρεσης των τεσσάρων βαθμών για τους Λόπεζ και θα είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ.

Μια υπόθεση που δεν εκδικάστηκε ουσιαστικά αφού η Επιτροπή που την εξέτασε έκρινε πως δεν είναι αρμόδια και  ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να πάει έως τα άκρα για να δικαιωθεί. Εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα των μείον έξι βαθμών για τον Πέσιτς.

Εντωμεταξύ, ο ΟΦΗ κινδυνεύει με τιμωρία αφού, όπως αναμενόταν, η Σούπερ Λιγκ τον κάλεσε  σε απολογία για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook