“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Οι «πολεμιστές» ίου Νίκου Αναστόπουλου δεν θα αντέξουν για πολύ στο… πεδίο μάχης. Ουσιαστικά, αν δεν καταφθάσουν ενισχύσεις, ο πόλεμος θα χαθεί. Αναφερόμαστε φυσικά στα εννέα” μεταγραφικά αποκτήματα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, με την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ να εκδικάζεται χθες από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο και θα αποφασίσει ως την Παρασκευή αν θα εκδοθούν τα δελτία.
Την ίδια ώρα υπάρχουν και άλλες στρατηγικές μάχες σε εξέλιξη και αφορούν τους βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί. Η υπόθεση των Ισπανών Λόπεθ και ο μη ορισμός του αγώνα με τον Ατρόμητο δεν έχουν ξεκαθαρίσει, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έχει δηλώσει αναρμόδια (είχε υποστηρίξει πως ήταν απόφαση του Γιώργου Μποροβήλου, κάτι που δεν ισχύει, αφού ο εν λόγω πρόεδρος εκπροσωπεί το ΔΣ της διοργανώτριας) και λογικά το θέμα θα φτάσει πάλι στο Διαιτητικό Δικαστήριο, που επίσης θα πράξει το ίδιο. Μύλος, δηλαδή, με την κρητική ΠΑΕ να μην ξέρει πού να απευθυνθεί για να βρει το δίκιο της. Στο μεταξύ, αύριο η κρητική ΠΑΕ θα απολογηθεί στην Πειθαρχική της Super League για τη συμπεριφορά των οπαδών στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και κινδυνεύει με βαριά καμπάνα που θα στερήσει την παρουσία των οπαδών της από τα επόμενα εντός έδρας ματς (μένει να φανεί ο αριθμός). Φυσικά, θα υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο. θα πρέπει να αναφέρουμε πως… πέπλο μυστηρίου καλύπτει και την υπόθεση του Αλεξάνταρ Πέσιτς, στον οποίον δεν έχει γνωστοποιηθεί το αν τελικά καταβλήθηκαν οι 130.000 ευρώ και αν η FIFA θα πάρει πίσω την απόφαση αφαίρεσης 6 βαθμών.

Sportday

Εκδικάστηκε χθες από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η υπόθεση των δελτίων των μεταγραφών του ΟΦΗ. με την κρητική ΠΑΕ να υποστηρίζει ότι κακώς δεν έχουν εκδοθεί από τη στιγμή που ο κανονισμός της ΕΙΜ αναφέρει πως δεν έχουν σχέση οι οφειλές προς πρώην παίκτες με αυτές του υπάρχοντος ρόστερ. Η απόφαση αναμένεται την Παρασκευή. Εν τω μεταξύ, ο Μερεμπασβίλι. που συμπλήρωσε επτά κίτρινες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών την Κυριακή στην Τρίπολη και την 28η αγωνιστική στο ματς με την Κέρκυρα.

Έθνος

Νέα μάχη έδωσε χθες στο τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο ΟΦΗ… Οι Κρητικοί με κύριο επιχείρημα ότι οι οφειλές προς πρώην παίκτες δεν έχουν καμία σχέση μ’αυτές του υπάρχοντος ρόοτερ, και προσκομίζοντας τα έγγραφα των διακανονισμών με τους συγκεκριμένους παίχτες, τρέφουν ελπίδες για την έκδοση των δελτίων των εννέα ποδοσφαιριστών που απέκτησαν πρόσφατα. Σε περίπτωση μιας νέας άρνησης, ο ΟΦΗ θα βρεθεί με 14 παίχτες αφού ο Μονιάκης υπέστη θλάση και ο Μερεμπασβίλι., που συμπλήρωσε κάρτες, θα λείψει από τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook