Φαζός: “Θα συνεχίσουμε μέχρι να πέσουμε κάτω”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην πίστη του πως ο ΟΦΗ μπορεί να σώσει την παρτίδα και βέβαιος πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν να δίνουν όλο τους το είναι για να συμβεί αυτό εξέφρασε μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Μάνος Φαζός.

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως όλα τα παιδιά προσπαθούμε σε κάθε αγώνα και δείχνουμε πως είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα για ότι καλύτερο” τόνισε ο νεαρός στόπερ μιλώντας για το πως η ομάδα μπορεί να ξεπερνά τα προβλήματα που υπάρχουν.

Aναλυτικά όσα είπε ο Mάνος Φαζός μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως όλα τα παιδιά προσπαθούμε σε κάθε αγώνα και δείχνουμε πως είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα για ότι καλύτερο.

Για το γεγονός πως μετράει 10 συνεχόμενος εμφανίσεις στην 11αδα: “Δεν το περίμενε κανείς μας ήρθε πολύ ξαφνικό αλλά όλοι εμείς οι μικροί νομίζω ανταπεξέλθαμε πολύ καλά. Μας έχει δείξει εμπιστοσύνη ο προπονητής και οι μεγαλύτεροι μας έχουν βοηθήσει πολύ. Τους ευχαριστούμε όλους για την βοήθεια, η οποία νομίζω αποτυπώνεται στο γήπεδο”.

Για τo τι σκέφτονται: “Όλοι ξέρουμε τα προβλήματα. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι καλύτερο για να βοηθήσουμε την ομάδα. Είμαστε εδώ τοσα χρόνια, από τις ακαδημίες, αγαπάμε την ομάδα και ελπίζω στο τέλος να βγούμε κερδισμένοι. Από εκεί και πέρα την ώρα που βρέθηκε η ευκαιρία μας νομίζω την πιάσαμε από τα μαλλιά”.

Για τα κολακευτικά λόγια που ακούγονται για τον ίδιο και τους νεαρούς συμπαίκτες του από τον προπονητή του: “Φυσικά και παίζει ρόλο ο προπονητής. Ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεται. Από εκεί και πέρα νομίζω έχει βοηθήσει πολύ στον ψυχολογικό τομέα και πιστεύω πως δείχνουμε και μέσα στο γήπεδο είμαστε μια οικογένεια. Θα συμφωνήσω με τον Μπάμπη που είχε πει πως θα συνεχίσουμε μέχρι να πέσουμε κάτω”.

Για το γεγονός πως παίζουν μαζί με τον Δαμιανάκη ως στόπερ: “Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο γιατί είμαστε 4-5 χρόνια μαζί. Ο ένας ξέρει τον άλλο καλά και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει βάση στα τμήματα υποδομής και μέχρι στιγμής έχει γίνει πολύ καλή δουλεία και αυτό ελπίζω να συνεχιστεί”.

Για τις αδικίες που γίνονται και αν επηρεάζουν τους παίκτες: “Επηρεάζουν βέβαια αλλά εμείς κοιτάμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και κοιτάμε να κερδίζουμε ξεχνώντας όλα τα άλλα”.

Για το πως προετοιμάζεται ο ίδιος: “Παίξαμε με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο προπονητής μας βοηθάει και μας μιλάει ατομικά στον καθένα και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο”.

Για την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα: “Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό. Πιστεύω να βγούμε στο τέλος κερδισμένοι και θα παλέψουμε για αυτό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook