Περιμένει το… αυτονόητο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για να μάθει αν θα του επιτραπεί επιτέλους να χρησιμοποιεί τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του στην συνέχεια του πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Το.. αυτονόητο, που έλεγε κάποτε και ο “Αναστό”, περιμένουν στον ΟΦΗ αφού βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την υπόθεση της έκδοσης των δελτίων τους.

Η Κρητική ομάδα είναι σχεδόν ένα μήνα τώρα στο… περίμενε για να μάθει αν θα της επιτραπεί να χρησιμοποιήσει τους εννέα νεοαποκτηθέντες παίκτεςπου θα γεμλισουν το… αποψιλωμένο ρόστερ του.

Η συνέχεια σε πρωτάθλημα, κυρίως, και Κυπέλλο είναι επίπονη και η χρονιά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με μόλις 16 στην καλύτερη περίπτωση παίκτες.

Έτσι ο Νίκος Αναστόπουλος είναι και πάλι αναγκασμένος να κάνει τα πλάνα του με την αβεβαιότητα αφού δεν ξέρει τις επιλογές θα έχει στο ματς της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Το μόνο που γνωρίζει είναι οτι δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τιμωρημένο Μερεμπασβίλι και τον τραυματία Μονιάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook