“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Στα… μαλακά, με τιμωρία μίας αγωνιστικής Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 25.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ, για τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Οι Κρητικοί, που θα εκτίσουν την ποινή τους στο ντέρμπι – παραμονή της 26ns αγωνιστικής με τον Πανθρακικό, έπεσαν σία μαλακό, αφου η τιμωρία θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και τις τρεις αγωνιστικές. «Επιπόλαιος τραυματισμός» Ο δικηγόρος του ΟΦΗ, Μονώλης Φωτάκης, υποστήριξε ότι ο team manager του Παναθηναϊκού δεν τραυματίστηκε από κομμάτι τσιμέντο, ότι ο τραυματισμός του (στις εκθέσεις αναφέρεται ότι του έγιναν τρία ράμματα) ήταν επιπόλαιος, ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ τον λατρεύουν και απέδωσε την… οργή τους στην παρέμβαση του Παναθηναϊκού στο δικαστήριο, αλλά και στον Σωτήρη Νίνη, με τη χειρονομία που έκανε μετά ίο γκολ ίου Καρέλη.
«Οταν η ομάδα βρέθηκε να χάνει, ο Νίνης έκανε άσεμνη χειρονομία» τόνισε και συμπλήρωσε. «Οι ομάδες αποχώρησαν κανονικά και υπήρχε μεγάλη χαλάρωση ins αστυνομίας. Δεν ήταν τσιμέντο αυτό που του πέταξαν, το πιθανότερο είναι να ήταν αναπτήρας. Αν έπεφτε στο κεφάλι του τσιμέντο, θα τον σκότωνε. Εφυγε για το αεροδρόμιο, ήταν τελείως επιπόλαιος. Δεν υπήρχε τραυματισμός, αν υπήρχε, θα πήγαινε στο νοσοκομείο, όχι στο πούλμαν». Και κατέληξε. «Στο ημίχρονο δεν έγινε τίποτα.
Τα γεγονότα είναι διογκωμένα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό». Στο ίδιο μήκος και ο δικηγόρος Θωμάς Στάικος.
«Αν είχε φάει τσιμέντο ή πέτρα στο κεφάλι, ή αν είχε δεχτεί το αντικείμενο που είχε δεχθεί ο Ντομίνγκες στην Τούμπα, θα ήταν τουλάχιστον κλινήρης. Αρνούμεθα την έκταση του επεισοδίου, την επικίνδυνη σωματική βλάβη. Μιαν ένα μεμονωμένο επεισόδιο, που θα μπορούσε να συμβεί στον δρόμο έξω από το γήπεδο ή πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο».

ΦΩΣ

Την απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικοί στηρίου της ΕΠΟ περιμένουν με ιδιαίτερη αϊ γωνία σήμερα οι άνθρωποι του ΟΦΗ, για το ! αν θα είναι σε θέση τελικά να χρησιμοποιηj θούν οι εννέα νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριj ατές κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίο’ δο. Οι Κρητικοί ευελπιστούν πως η υπόθεση \ με την έκδοση των δελτίων θα έχει θετική έ! κβαση, όμως επισημαίνουν ότι σε αντίθετη 1 περίπτωση θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Να ] θυμίσουμε ότι ο Νίκος Αναστόπουλος υπολοj γίζει σε 16 παίκτες το τελευταίο διάστημα και οι δύο από αυτούς δεν θα είναι στη διάθεσή } του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (22/2). I Πρόκειται για τον τραυματία Μονιάκη, που ι βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 24ης I αγωνιστικής μετά την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον τι\ μωρημένο, λόγω καρτών, Μερεμπασβίλι, ο οποίος θα λείψει και από τον αγώνα με την Κέρκυρα. Πάντως οι Ηρακλειώτες δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και εντός των επόμενων ημερών θα προσφέρουν επαγγελματικά συμβόλαια στους ταλαντούχους και ανερχόμενους Μανώλη Ρουσάκη, Γιώργο Τουγλή και Κέβιν Χίζι, που βγάζουν… μάτια με τους Κ20 της ομάδας. Χθες συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ, με την ακόλουθη σύνθεση: πρόεδρος: Νίκος Μαχλάς, αντιπρόεδρος: Μιχάλης Λελεδάκης, εκπρόσωπος Ερασιτέχνη: Παναγιώτης Σπυριδάκης, υπεύθυνος ασφαλείας: Ανδρέας Μανουσάκης, υπεύθυνος οικονομικών: Κώστας Τουγλής, υπεύθυνος εγκαταστάσεων: Νίκος Ανδρεαδάκης, υπεύθυνος επικοινωνίας: Ηλίας Σμπώκος, υπεύθυνος υγειονομικού: Γιώργος Στεφανουδάκης, γενικός αρχηγός: Γιώργος Βλαχάκης, υπεύθυνος ακαδημιών: Χάρης Γεωργακάκης. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ έδειξαν και πάλι την ευαισθησία τους στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο για τη συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων. Η ανακοίνωση των «Snakes» αναφέρει: «Αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες των συνανθρώπων μας, θα θέλαμε και εμείς να συμβάλουμε στο να δώσουμε λίγη χαρά. Κάνουμε λοιπόν έκκληση σε όλους να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Καθημερινά, από τις 6.30 μ.μ. έως και τις 9.00 μ.μ., θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του συνδέσμου μας είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα-τρόφιμα) και τις πρωινές ώρες που λειτουργεί η μπουτίκ του ΟΦΗ κάτω από τη θύρα 1 επίσης θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης, ούτως ώστε πριν από την Ανάσταση να μοιραστούν σε οικογένειες δίνοντας ελπίδα και χαρά».

Sportday

Ο Νίκος Μαχλάς ανέλαβε την προεδρία στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα χθες. Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Μιχάλης Λελεδάκης. ενώ τα υπόλοιπα πόστα έχουν ως εξής: Εκπρ. Ερασιτέχνη: Παναγιώτης Σπυριδάκης. υπεύθυνος ασφαλείας: Ανδρέας Μανουσάκης. υπεύθυνος οικονομικών: Κώστας Τουγλής. υπεύθυνος εγκαταστάσεων: Νίκος Ανδρεαδάκης. υπεύθυνος επικοινωνίας: Ηλίας Σμπώκος. υπεύθυνος υγειονομικού: Γιώργος Στεφανουδάκης. γενικός αρχηγός: Γιώργος Βλαχάκης. υπεύθυνος ακαδημιών: Χάρης Γεωργακάκης. Με το «καλημέρα», η νέα διοίκηση ήρθε αντιμέτωπη με την τιμωρίας της έδρας με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 25.000 ευρώ πρόστιμο, για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook